sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeş s-a clasat pe locul al treilea la turneul de la Zalău

HC Alba Sebeş s-a clasat pe locul al treilea la turneul de la Zalău

Publicat în 10.08.2015 la ora 15:42

hc-alba-sebes-turneu-zalauNou-promovata condusă de Seviştean Popa a terminat turneul de la Zalău pe poziţia a treia, după o victorie şi două eşecuri, pe celelalte poziţii figurând Fehervar (locul întâi), HC Zalău (locul doi) şi Bekescsabai (locul 4).

Vineri și sâmbătă, la poalele Meseșului s-a desfășurat un puternic turneu amical de handbal feminin, la care au participat două echipe din Ungaria, Fehervar KC și Bekescsabai Elore NKSE şi două din Liga Națională, HC Alba Sebeș, alături de formaţia gazdă, HC Zalău. Trupa din Sebeş a început cu o înfrângere în compania echipei lui Gheorghe Tadici, 28-32, după ce a condus la pauză cu 19-16. Au urmat confruntările cu grupările maghiare, 27-24 (15-12) cu Bekecsabai şi respectiv 21-27 (10-13), cu Fehervar. “Au fost trei jocuri utile, în care am rulat întregul lot, nu ne-am mărginit numai la «7»-le de bază, pentru a vedea exact pe cine contăm în campionat. Ne-am comportat mulţumitor, dar ne propunem să creştem nivelul prestaţiilor”, a declarat antrenorul Seviştean Popa.
Dacă în primul meci, Alina Şorodoc a suferit o uşoară accidentare la genunchi şi n-a mai evoluat în următoarele două întâlniri, principala marcatoare a HC Alba Sebeş s-a dovedit nou-venita Alexandra Andrei. Efectivul deplasat a fost compus din 15 jucătoare, absentând junioarele Teodora Cunţan şi Helen Fleşeriu, dar şi Iulia Andrei (abia revenită din Spania, de la Campionatul European Under 19). Conjudeţenele mai caută să înregimenteze un portar, pentru acoperirea postului şi în weekend-ul viitor vor participa la un alt turneu, la Baia Mare, alături de vicecampioana HCM Baia Mare, SCM Craiova şi o echipă din Serbia.

HC Alba Sebeş s-a clasat pe locul al treilea la turneul de la Zalău
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.