sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeș invitată să participe la cea de-a 16-a ediție a „Trofeului Maramureşului”

HC Alba Sebeș invitată să participe la cea de-a 16-a ediție a „Trofeului Maramureşului”

Publicat în 13.08.2015 la ora 12:48

trofeul-mmHC Alba Sebeş, nou-promovata în Liga Naţională de handbal feminin este în toiul pregătirilor pentru revenirea după un deceniu în elita autohtonă a sportului pe semicerc.

Săptămâna trecută formaţia condusă de Seviştean Popa a fost prezentă la un turneu la Zalău (locul al treilea), iar în weekend-ul următor va urma un alt asemenea patrulater. Ediţia a 16-a a „Trofeului Maramureşului” adună în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare pe vicecampioana HCM Baia Mare, SCM Craiova, HC Alba Sebeş şi Iuventa Mihalcovce (campioana Slovaciei). Programul competiţiei internaţionale este următorul: • vineri – 14 august, ora 17.00: HC Alba Sebeş – Iuventa Michalovce; ora  19.00: HCM Baia Mare – SCM Craiova; • sâmbătă – 15 august, ora 10.00: finala mică (învinsele din prima zi); ora 12.00  (învingătoarele din prima zi). Va fi o repetiţie utilă pentru fetele lui Seviştean Popa, meciuri de verificare disputate într-o companie selectă.
Menţionăm că gazdele au câştigat recent memorialul „Tomáš Jakubčo” (Slovacia), turneul amical organizat de Iuventa Michalovce şi se pregătesc de participarea în Liga Campionilor. Cu excepţia Mihaelei Pătuleanu (accidentată, a cărei reintrare este aşteptată în partea secundă a campionatului), Teanu Popa se poate baza pe întreg efectivul, inclusiv Iulia Andrei, revenită din Spania, unde s-a clasat pe locul al 10-lea la Campionatele Europene cu reprezentativa României Under 19. În căutarea unui portar, HC Alba Sebeş are oportunitatea să împrumute jucătoare de la HCM Baia Mare, formaţie pregătită de Aurelian Roşca.

HC Alba Sebeș invitată să participe la cea de-a 16-a ediție a „Trofeului Maramureşului”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.