sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » HC Alba Sebeș ameninţă FRH cu retragerea din Liga Naţională din cauza diferendului cu Andreea Ivan Antoce

HC Alba Sebeș ameninţă FRH cu retragerea din Liga Naţională din cauza diferendului cu Andreea Ivan Antoce

Publicat în 20.01.2016 la ora 15:50

Andreea-Antoce-HC-Alba-SebesHC Alba Sebeş se află în război deschis cu Federaţia Română de Handbal, din pricina litigiului financiar cu fosta jucătoare Andreea Ivan Antoce, clubul din Sebeș ameninţând chiar cu retragerea din Liga Naţională de handbal feminin! 

Astăzi, 20 ianuarie este termenul decis în luna decembrie de Consiliul de Administraţie al FRH pentru plata sumei de 27.000 de lei (salariu pe trei luni) către handbalista în cauză, în caz contrar echipei din Alba ridicându-i-se dreptul de organizare de jocuri oficiale în Sala „Florin Fleşeriu”.

Dacă chestiunea spinoasă nu se va rezolva, pericolul planează asupra jocului de acasă cu Măgura Cisnădie, rivala condusă de Alexandru Weber, de peste două săptămâni.

HC Alba Sebeş este într-o situaţie ingrată, iar necazurile nu se opresc aici, trebuie să plătească datoria, mai ales că este ameninţată şi cu alte sancţiuni, de genul interzicerii disputării jocurilor oficiale, conform unor informaţii din cadrul clubului. „Presiuni există, dar noi nu vom ceda, pentru că nu este normal ce se întâmplă. Am transmis federaţiei că, dacă asta consideră ei dreptate, o să ne retragem de pe prima scenă, iar toate contractele cu handbalistele vor deveni nule”, a spus sub protecţia anonimatului un oficial al Sebeşului.

• Eroare la semnătură…

Clubul din Sebeş se prevalează de faptul că Andreea Ivan Antoce a semnat contractul, fără a fi atentă că a iscălit pentru suma de 9.000 de lei anual, în loc de remuneraţie lunară, iar HC Alba Sebeş uzitează în susţinerea cauzei tocmai de acest aspect. Handbalista a apelat la instanţele civile, HC Alba Sebeş umblă pe la avocaţi pentru a se apăra, mai ales că mai nou, anumite surse susţin că Antoce îşi revendică toate drepturile, pentru perioada celor doi ani de contract, deşi a semnat cu Unirea Slobozia.

În cele ce urmează vă prezentăm hotărârea FRH, publicată pe site-ul federaţiei:

In legatura cu Apelul introdus de catre HC Alba Sebes impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 148/06.11.’15 (Ivan Andreea Mihaela ), membrii CA au hotarat in unanimitate urmatoarele :

  1. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei Ivan Andreea Mihaela suma de 27.000 lei reprezentand  drepturi financiare restante. Termen de plata 20.01.’16.
  2. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei suma de 1.000 lei, reprezentand Taxa de procedura. Termen de plata 20.01.2016, neplata acesteia pana la termenul fixat atrage dupa sine ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu .
  3. Sportiva Ivan Andreea Mihaela devine libera de contract, putandu-se transfera fara acordul clubului posesor

HC Alba Sebeș ameninţă FRH cu retragerea din Liga Naţională din cauza diferendului cu Andreea Ivan Antoce
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.