sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Hanbalistele de la HC Alba Sebeş au încheiat cantonamentul centralizat și încep turneele de pregătire

Hanbalistele de la HC Alba Sebeş au încheiat cantonamentul centralizat și încep turneele de pregătire

Publicat în 07.08.2015 la ora 11:24

HC-Alba-Sebes-Aug-2015Handbalistele pregătite de Seviştean Popa au încheiat la finalul weekend-ului trecut stagiul centralizat din Poarta Raiului, cele 12 zile de cantonament însemnând un accent pus cu preponderenţă pe pregătirea fizică.

Nou-promovata în Liga Naţională se va baza în următoarea stagiune pe un efectiv compus din 19 jucătoare (inclusiv junioarele Helen Fleşeriu şi Teodora Cunţan), 9 handbaliste dintre acestea fiind înregimentate în această vară. Luni s-a alăturat lotului şi Iulia Andrei, prezentă la Campionatul European Under 19 (4 goluri marcate la turneul din Spania, pentru România, clasată pe locul 10). Gruparea din Sebeş mai caută, până la startul stagiunii (29 august, acasă cu Unirea Slobozia) să achiziţioneze un portar, în acelaşi timp purtându-se tratative cu interul stânga din Serbia Antia Campa (32 ani, testată de HCM Rm. Vâlcea, în ultimul sezon a evoluat în Turcia şi înainte în Spania, la Bera Bera).

• Speranţe în asigurarea bugetului, Ada Moldovan rămâne la Brăila

Considerată „perla” de pe coroana achiziţiilor estivale, fiind dorită insistent la Sebeş, Ana Moldovan va continua la Dunărea Brăila, clubul de pe Dunăre stingând memoriul financiar depus de jucătoare la FRH, prin plata datoriilor. „Am purtat cu autorităţile locale şi judeţene discuţii serioase pe tema rectificării de buget în speranţa asigurării finanţării viitoare. Există un acord de principiu pentru a ni se acorda banii necesari pentru anul 2015”, a confirmat preşedintele Virgil Costea.

În weekend-ul ce urmează, la Zalău va debuta seria turneelor de verificare, la poalele Meseşului fiind organizat un patrulater cu prezenţa echipelor HC Alba Sebeş, HC Zalău, NSKE Bekecsaba şi Fehervar (ambele Ungaria). Urmează un alt turneu, la Baia Mare (14-16 august), pentru ca, în perioada 21-22 august (cu prilejul „Zilelor municipiului Sebeş”), în Sala „Florin Fleşeriu” să fie organizată ultima repetiţie (invitate HC Zalău, HCM Rm. Vâlcea şi CSM Bistriţa).

Facebook 

Hanbalistele de la HC Alba Sebeş au încheiat cantonamentul centralizat și încep turneele de pregătire
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.