sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Gunoaiele care zac neridicate pe marginea drumului la Luncile Prigoanei au ajuns sursă de hrană pentru vacile din zonă

Gunoaiele care zac neridicate pe marginea drumului la Luncile Prigoanei au ajuns sursă de hrană pentru vacile din zonă

Publicat în 17.09.2018 la ora 16:45

Nu contenim  să ne lăudăm zilnic că avem o ţară frumoasă, însă mulţi dintre cei care sunt mândri de munţi, deltă şi mare sunt şi cei care urâţesc natură. Zona turistică a munților Șureanu este sufocată de gunoaiele care zac neridicate pe marginea drumului.

Problema gunoaielor din zona turistică Șureanu este veche de câțiva ani. După fiecare weekend în care zona este plină de turiști, tomberoanele rămân arhipline, fără ca cineva să ia măsuri.

Iar dacă cei ce se ocupă de preluarea gunoiului din zonă întârzie şi nu au trimis o maşină care să ridice resturile menajere din tomberoane, văcuțele din Munții Șureanu fac toată munca în locul lor.

Imaginea a fost surprinsă de un trecător care a postat-o pe facebook, în speranța că responsabilii vor lua măsuri cât mai curând.

Fotografia a stârnit mai multe comentarii pe rețeaua de socializare:

„În primul rând trebuie să plătească toate cabanele din Prigoana gunoiul și ar veni mașină mai des după ele, nu doar să cazeze și să nu plătească nici o taxă.”

„Sunt vaci BIO! Laptele, oare cum o fi?”

„Ce imagine frumoasă …se cunoaște că a fost wekeend!”

Nu este prima dată când containerele din Luncile Prigoanei sunt pline cu deşeuri şi alte resturi menajere provenite de la turiştii cazaţi în pensiuni şi cabane, iar problema pare că nu are soluționare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.