sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Gospodăriile din Dobra sunt inundate la fiecare ploaie torențială, din cauza lucrărilor de mântuiala făcute la DJ 106E

Gospodăriile din Dobra sunt inundate la fiecare ploaie torențială, din cauza lucrărilor de mântuiala făcute la DJ 106E

Publicat în 28.08.2019 la ora 17:33

Locuitorii din Dobra stau cu sufletul la gură la fiecare ploaie torențială deoarece grădinile și gospodăriile acestora sunt inundate de fiecare dată datorită faptului că sunt poziționate în zona de sub drumul județean DJ 106E.

DJ 106E, care face legătura între Dobra și Jina, este surpat în partea stângă pe sensul de urcare, iar lucrările care au fost făcute sunt de mântuială, neapărând casele și anexele gospodărești.

Referitor la cele de mai sus un localnic ne-a scris că: „Nu mai spun ca din cauza lucrărilor de mântuială toate gospodăriile din Dobra, aflate în zona de sub drum, sunt inundate la fiecare ploaie, case și anexe stricate de apa care aduce pământ, piatră și multe altele”.

Duminică, 25 august 2019, județul Alba s-a aflat sub cod galben de furtună. În urma ploilor torențiale, după ce, pe marginea drumului din Dobra, către Jina, s-au poziționat saci de nisip, grădinile oamenilor au avut de suferit. Oamenii sunt efectiv „inundați” de pământul care vine din deal, distrugând gospodării.

„Anul trecut s-a dărâmat grajdul din cauza asta, după ce cu câtva timp înainte au fost probleme la celelalte case din jur”, a mai scris localnicul.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.