sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Golghetera HC Alba Sebeş, Alexandra Andrei a plecat la SCM Craiova

Golghetera HC Alba Sebeş, Alexandra Andrei a plecat la SCM Craiova

Publicat în 24.11.2015 la ora 12:12

alexandra-andreiHC Alba Sebeş îşi pierde jucătoarele de valoare pe bandă rulantă, ultima plecată fiind Alexandra Andrei, principala marcatoare în acest tur de campionat, care a semnat cu SCM Craiova în această dimineaţă!

Cea mai bună handbalistă a nou-promovatei a venit în vară şi a fost printre puţinele echipiere ale Sebeşului ce a dat satisfacţie. Interul stânga a înscris 98 de goluri, din cele 308 realizate de HC Alba Sebeş, un procentaj excelent de 31 la sută din realizările fostei formaţii, Andrei fiind şi a treia marcatoare din Liga Naţională. „Am ajuns la o înţelegere cu conducerea şi am reziliat contractul de comun acord”, a spus handbalista în vârstă de 24 de ani (foto, stânga, nr. 17), care a renunţat la 4 luni de salarii.

• “Fără jucătoare de valoare şi cu experienţă e foarte greu”

Alexandra Andrei a ajuns la un acord cu SCM Craiova, debutantă în Cupa Cupelor, echipă pregătită de Simona Gogârlă, naşa sa de căsătorie. “Păcat că nu am putut face mai multe, dar nu regret cu nimic faptul că am acceptat să vin la Sebeş. Ideea iniţială a fost să stau aici doi ani, am venit cu gânduri bune, semnând pe un sezon cu posibilitate de prelungire pe încă unul. A fost o experienţă frumoasă, cu un colectiv plăcut”, a declarat jucătoarea. Handbalista a oferit şi explicaţii referitoare la parcursul dezamăgitor din acest tur al echipei pregătite de Seviştean Popa. “Sunt multe cauze la mijloc, n-aş vrea eu să vorbesc despre ele. În vară se discuta de achiziţii importante precum Ada Moldova sau Cartaş, dar nu s-au reuşit. Cu lotul de acum nu mai au nicio şansă să evite retrogradarea, e nevoie de jucătoare cu experienţă”, a conchis Alexandra Andrei, care a oferit şi explicaţia pentru care a acceptat oferta din Bănie: “mă întorc acasă, unde am jucat cu sufletul”.

• Andreea Ivan, suspendată pe termen nelimitat de HC Alba Sebeş

O altă jucătoare importantă adusă în intersezon, Andreea Ivan (foto dreapta, nr. 18) şi-a depus memoriu, a plecat de la Sebeş şi a semnat cu Unirea Slobozia. Pe de altă parte însă, până la soluţionarea litigiului, HC Alba Sebeş a suspendat-o pe termen nelimitat.

foto: facebook.com

Facebook 

Golghetera HC Alba Sebeş, Alexandra Andrei a plecat la SCM Craiova
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.