sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Fotbal, dar și nervi încordați la maxim, în amicalul de la Galtiu: Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş 0-2 (0-1)

Fotbal, dar și nervi încordați la maxim, în amicalul de la Galtiu: Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş 0-2 (0-1)

Publicat în 18.02.2017 la ora 16:21

Într-un meci de verificare disputat, astăzi,  la Galtiu, între Viitorul Sîntimbru şi Şurianu Sebeş scorul a fost 0-2 (0-1), goluri înscrise de P. Muntean (24) și Deaconu (58)

Liderul Ligii a IV-a a controlat disputa amicală de la Galtiu, prima repriză disputându-se doar la buturile apărate de Ovidiu Barna. Echipa din „Arini” și-a dovedit valențele de pretedentă la promovarea în eșalonul terț, câștigând, fără emoții, al treilea joc amical al perioadei, după cele cu Sportul Petrești și Olimpia Aiud.

• Episod nervos Dumbra – Vali Drăgan

N-a fost un simplu amical care să prefațeze duelul dintre cele două, dîn runda inaugurală a returului, în prima repriză arbitrul Dan Comșa având mult de furcă cu nervii celor de pe teren. Dumbra a avut un conflict cu Vali Drăgan, pe care l-a lovit cu pumnul, nervii au degenerat iar jocul a fost la un mic pas să se încheie din pricina acestui incident. A fost nevoie de intervențiile celor două bănci tehnice, de pătrunderea în teren a lui Ovidiu Hulea pentru ca totul să reintre la normal, nu înainte ca Andrei Dumbra să fie înlocuit pentru ca lucruririle să nu capate tensiuni suplimentare.

În primele 45 de minute, Șurianu a lovit în două rînduri barele prin P. Muntean și Ad. Lăcăturș, ce au flancat deschiderea scorului reușită de  P. Muntean (24), lansat de Bălaș.

În a doua repriză Deaconu (58) a majorat avantajul din apropiere, ia Șt. Radu a mai lovit încă o dată bara.

Viitorul  Sîntimbru: Ov. Barna – D. Hulea, Sasa, C. Hălălae, Cr. Ivașcu, Dumbra, Negrea, Negură, Soos, Tănase, Chișu; au mai intrat Pascu, Crăciun, Roșu, Al. Florea, Macarie. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Șurianu: Bănică – S. Fulea, R. Trif, Șt. Radu, Mirca (Sportul Petrești) – M. Neagu, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, P. Muntean – Val. Drăgan; au mai intrat Comănese, Homorozan, A. Fulea, B. Găldean, Deaconu, Cl. Marcu, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

Fotbal, dar și nervi încordați la maxim, în amicalul de la Galtiu: Viitorul Sîntimbru – Şurianu Sebeş 0-2 (0-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.