sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Formația din „Arini” spulberă ocupanta locului secund și se distanțează în clasament: Șurianu Sebeș – Transalpina Șugag 4-0 (1-0)

Formația din „Arini” spulberă ocupanta locului secund și se distanțează în clasament: Șurianu Sebeș – Transalpina Șugag 4-0 (1-0)

Publicat în 15.04.2017 la ora 13:40

Liderul Ligii a IV-a Alba, Șurianu Sebeș a produs primul eșec din retur pentru Transalpina Șugag, formația din „Arini” impunându-se în mod categoric în derby-ul rundei, între primele două clasate, scor 4-0 (1-0), grație dublei marcate de kenianul Osogo (29, 65), ultimele goluri fiind realizate de golgheterul Val. Drăgan (86) și Cl. Marcu (90+2).

Până în prezent, o rundă favorabilă gazdelor, care au câștigat toate întâlnirile, fără a primi gol!!! Se poate spune că oaspeții au fost pe „zero” în Sâmbăta Mare, o situație greu de găsit în statisticile celui de-al 4-lea eșalon!

În fruntea ierarhiei, CIL Blaj a urcat pe locul secund, cu 35 de puncte, la golaveraj, fiind urmată de Transalpina Șugag și CS Ocna Mureș, cu același punctaj Formația lui Radu Andone cunoaște întâia oară în 2017 gustul înfrângerii, iar Șurianu se distanțează în ierarhie, având 12 puncte avans. Transalpina Șugag poate ceda chiar locul secund, dacă Viitorul Spicul Daia Română va învinge pe Fortuna Lunca Mureșului.

FOTO: ARHIVĂ

 

 

Acest articol a fost citit de 85 ori

Formația din „Arini” spulberă ocupanta locului secund și se distanțează în clasament: Șurianu Sebeș – Transalpina Șugag 4-0 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.