Rămâi conectat

Sport

Formația din „Arini” a promovat în Liga a 3-a, după o nouă victorie: Şurianu Sebeş – Viitorul Caransebeş 3-1 (0-0)

sebesinfo.ro

Publicat

în

Şurianu Sebeş a promovat în Liga a 3-a, la doar trei ani de la înființare, câștigând meciul retur, disputat astăzi în „Arini”, cu Viitorul Caransebeș, scor 3-1 (0-0), grație golurilor marcate de golgheterul Val. Drăgan (47) și Rahovean (62), Osogo (89)respectiv Dumitru (81).

Este a șasea promovare consecutivă a fotbalului din Alba, un record național, în ediția viitoare a eșalonului terț fiind 5 repreyentante ale județului.

Șurianu a câștigat ambele jocuri cu reprezentanta județului Caraș-Severin, în tur fiind 2-1.

Sărbătoare în „Arini”, peste 1400 de spectatori ce au asistat la performanța echipei locale, ce a avut în față un advesrar rămas încă din minutul 14 în inferioritate, fiind eliminat Suru

Trupa lui Doru Oancea a călcat pe urmele Performanței Ighiu, care acum 2 ani a realizat eventul județean și apoi a promovat în premieră în Liga a 3-a.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Sport

LPS Sebeș s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României Under 17, după 3-1 cu CSC Dumbrăvița

sebesinfo.ro

Publicat

în

Performanță pentru echipa condusă de Doru Oancea care a ajuns între primele 8 formații din țară la acest nivel, golurile fiind marcate de Moise (17), Todea (49) și Cosma (74). Bănățenii, lideri în play-off-ul Seriei 7 și pregătiți de Silviu Bălace, au redus din diferență cu golul de onoare din minutul 84.

Rezultat istoric pentru LPS „Florin Fleșeriu” calificată în premieră la nivel național în sferturile de finală ale unei competiții fotbalistice.

Formația din Sebeș a rămas singura reprezentantă a Albei în competiția organizată de FRF, după ce la Under 19, CSM Unirea Alba Iulia a fost eliminată de Sporting Cluj, după lovituri de departajare. Meciul s-a încheiat la egalitate, 4-4 după ce albaiulienii aveau 4-1 în minutul 86!

La Under 17, LPS Sebeș se clasează pe locul secund în play-off-ul Seriei 9, elevii lui Doru Oancea trecând succesiv în Cupa României, pe teren propriu, de CSM Unirea Alba Iulia (1-0), Alma Sibiu (5-1) și Corvinul Hunedoara (1-0, în “16”-imile de finală).

În prima etapă din 2024, LPS Sebeș joaca tot acasă, duminică, 17 martie, cu Transilvania Bistrița, echipă clasată pe poziția a 3-a

LPS Sebeș: Similie – Davel, Cătană, Vintilă, Moise, M. Cristea, Cosma, Crișan, Rădac, Ghitan, Todea; rezerve Crețu, Hațegan, Ursu, Ganga, Hudrea, Fulea. Antrenor Doru Oancea.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

LPS Sebeș U17, calificare în optimile Cupei României, după ce a învins Corvinul Hunedoara cu 1-0 (0-0)

sebesinfo.ro

Publicat

în

Elevii antrenorului Doru Oancea au reușit să treacă și al treilea val, toate întâlnirile disputându-se pe teren propriu, 1-0 cu CSM Unirea Alba Iulia, 5-1 cu Alma Sibiu și 1-0 cu Corvinul Hunedoara (în „16”-imile de finală).

Este cea de-a cincea victorie consecutivă reușită de LPS Sebeș în ultima perioadă, după cele 4 din play-off-ul Seriei 9, unde încheie anul pe poziția secundă.

Excelente rezultate obținute de reprezentantele Albei la ultimele jocuri din 2023, atât LPS Sebeș la Under 17, cât și CSM Unirea Alba Iulia la Under 19 calificându-se în optimile de finală ale competiției „KO” la nivel juvenil.

LPS Sebeș: Similie – Davel, Vintilă, A. Ursu, Moise, Cosma, M. Cristea, Ghitan, Rădac, Alisie, Todea; au mai intrat Hudrea, Fulea, Ganga, Cătană; rezerve Grosu, Al. Ursu, Zoicaș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Eșec la U19 și succes la U17, pentru LPS Sebeș, în a doua rundă din play-off-ul competițiilor juvenile organizate de FRF

sebesinfo.ro

Publicat

în

În cea de-a doua rundă din play-off-ul competițiilor juvenile organizate de FRF, LPS Sebeș a avut iarăși dublă externă, a doua consecutivă, reușind un succes la U17, la Sângeorgiu de Mureș (un hat-trick Todea), în același timp înregistrându-se a doua înfrângere succesivă, la U19. Etapa viitoare, duminică, 19 noiembrie 2023, este dublă pe „Pielarul” cu ACS Tg. Mureș.

Rezultate:

U19: LPS Târgu Mureș – LPS Sebeș 2-1 (2-1), oaspeții au deschis scorul prin Nistor (29). LPS Sebeș: Groza- Alb, Avram, Ghibu, Roșu, G. Fleacă, Crețu, Țălnar, Șerb, Buhazi, Nistor; au mai jucat T. Fleacă, Boca, Oancea, Morariu.  Cu 16 puncte, LPS Sebeș, pregătită de Cosmin Groza, este pe poziția a 6-a (1-6 golaveraj).

U17: Kinder Sângeorgiu de Mureș – LPS Sebeș 0-5 (0-2), au înscris Zoicaș (17), Rădac (24), Todea (38, 65, 74). LPS Sebeș: Similie – Davel, Cosma, Vintilă, Moise, Alisie, Rădac, Cristea, Zoicaș, Ghitan, Todea. Au mai jucat: Hațegan, Ursu Andrei, Popoviciu, Ursu Andrei, Istrate. După primul succes în această fază, LPS Sebeș este pe locul secund, cu 26 de puncte (golaveraj 5-2).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes