sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Flaviu Cozuc, fostul prefect de Alba, va fi nominalizat ca director interimar, la șefia AJPIS Alba

Flaviu Cozuc, fostul prefect de Alba, va fi nominalizat ca director interimar, la șefia AJPIS Alba

Publicat în 01.02.2013 la ora 20:15

Primăria Sebeș, fostul loc în care Flaviu Cozuc a muncit înainte să fie desemnat pentru a ocupa funcția de prefect de Alba, nu prea mai este pe gustul său. Experiența pe care a dobândit-o în cele 2 luni cât a condus instituția de prim rang a județului îl îndreptățește să aspire la locuri de muncă mai ”cu greutate”, cum ar fi, de exemplu, șefia Agenției Județene de Prestații și Inspecție Socială Alba.

Postul este vacant încă de la cererea de transfer depusă de fostul director, Mihaela Doțu, care odată cu venirea la putere a Guvernului Ponta în anul 2012, și-a cerut transferul la Cluj, iar până în acest moment interimatul a fost asigurat de Liviu Florea, șef serviciu în cadrul Agenției, care a declarat că nu își dorește să ocupe funcția de director executiv.

În plus, drumul lui Cozuc spre fotoliul de director a fost ”netezit” chiar în aceste zile, de eșecul repurtat de un alt aspirant la postul de conducere (din sursele noastre este vorba despre un liberal), care a ratat cu brio concursul organizat în data de 25 ianuarie, de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Flaviu Cozuc este economist; din 2009 și până la numirea în funcția de prefect de Alba a lucrat la Primăria Sebeș – Compartimentul Audit Financiar, iar înainte de 2009 și-a desfășurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani și este din Alba Iulia. Nu este membru al niciunui partid, deși a fost propus la conducerea Prefecturii Alba de Gheorghe Feneșer, la vremea aceea președinte al Partidului Conservator Alba (astăzi apolitic deoarece a ajuns, la rândul său, prefect).

De altfel această propunere a fost chiar ”benefică” pentru județul Alba, dovadă fiind declarațiile secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne care a apreciat activitatea lui Cozuc și i-a mulțumit pentru colaborarea foarte bună pe care a avut-o cu ministerul.

La rândul său, la predarea mandatului de prefect Flaviu Cozuc a declarat că în opinia sa misiunea pe care a avut-o s-a încheiat cu succes. ”Pentru mine este foarte important că am încheiat acest mandat așa cum l-am început: cu fruntea sus”, a spus acesta.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.