sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Firma Savini Due din Sebeş se extinde pe piețele din Republica Moldova și statele din fosta Iugoslavie

Firma Savini Due din Sebeş se extinde pe piețele din Republica Moldova și statele din fosta Iugoslavie

Publicat în 06.06.2017 la ora 18:38

Italienii de la Savini Due, care au o fabrică de mobilier în Sebeș, au ieșit de pe piețele din Republica Moldova și statele din fosta Iugoslavie.

Potrivit ziarului Fiancniar, producătorul de mobilier de baie Savini Due, care are o fabrică în Sebeș, a ieșit de pe piețele din Moldova și fosta Iugoslavie.

Savini Due a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 112 milioane de lei, reprezentând o creștere de 38,2% față de 2015, și cu un profit de patru milioane de euro, potrivit sursei citate.

Italienii mizează pe o creștere cu 15% a cifrei de afaceri față de 2016, susținută de extinderea pe alte piețe ale Europei și eficientizarea procesului de producție.

Compania activează aproape în toată Europa, exportul reprezintă 67% din cifra de afaceri anuală, iar majoritatea operațiunilor economice sunt concentrate în România, Germania, Italia și Franța.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 206 ori

Firma Savini Due din Sebeş se extinde pe piețele din Republica Moldova și statele din fosta Iugoslavie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.