sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Familie cu doi copii rămasă blocată la o pensiune din Munții Șureanu, din cauza căderilor masive de zăpadă

Familie cu doi copii rămasă blocată la o pensiune din Munții Șureanu, din cauza căderilor masive de zăpadă

Publicat în 20.04.2017 la ora 11:07

O familie, doi adulți și doi copii, a rămas blocată astăzi, din cauza ninsorii, la o pensiune din Poarta Raiului, Munții Șureanu, unde stratul de zăpadă de pe carosabil depășește 20 de centimetri, drumurile nefiind curățate din 15 martie.

Potrivit administratorului pensiunii din Poarta Raiului, doi adulți și doi copii nu pot coborî din Munții Șureanu, unde altitudinea maximă măsoară 2010 metri, din cauza stratului gros de zăpadă de pe carosabil.

”Stratul măsoară peste 20 de centimetri pe carosabil. Drumurile din zona respectivă nu s-au mai curățat din 15 martie în condițiile în care a mai nins de multe ori. A nins și azi noapte și ninge și acum. Familia blocată rămâne până vineri la cabană, acum fiind imposibil să coboare. Totodată, aseară au fost mai multe întreruperi de curent”, a spus, corespondentului MEDIAFAX, administratorul pensiunii.

În mai multe zone ale județului Alba a nins în noaptea de miercuri spre joi. Județul Alba se află sub cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând vânt, precipitații mixte și ninsori la munte.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 148 ori

Familie cu doi copii rămasă blocată la o pensiune din Munții Șureanu, din cauza căderilor masive de zăpadă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.