Rămâi conectat

Sebeșeni

Economistul Vlad Iacob, originar din Sebeș, este noul administrator special al FC Dinamo București

sebesinfo.ro

Publicat

în

Dinamo București are, de astăzi, un nou administrator special înainte de startul sezonului în Liga 2, în persoana lui Vlad Iacob, în vârstă de 34 de ani, originar din municipiul Sebeș.

Această numire vine în urma renunțării de către Iuliu Mureșan al acestei funcții, într-o perioadă dificilă pentru clubul bucureștean, care are în prezent datorii de peste 9 milioane de euro.

Vlad Iacob a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute.

Vestea numirii lui Vlad Iacob în această funcție importantă pentru viitorul clublui Dinamo i-a surprins într-un mod plăcut pe membrii DDB (Doar Dinamo București), program din care și consilierul local al municipiului Sebeș, Radu Cristian, prieten din tinerețe cu noul administrator special, face parte la rândul său.

„Îmi amintesc si acum unul dintre meciurile cele mai frumoase pe care le-am văzut împreună, acum aproape 20 de ani, la București.

Pe un stadion plin, cu 60 000 de spectatori, am asistat la partida Dinamo-Manchester United, împreună cu restul fanilor din toate colțurile țării. Am păstrat chiar și câteva fotografii, făcute în acea zi.

Este minunat să vezi că dragostea lui pentru club nu s-a stins odată cu anii ce au trecut ci din contră, a devenit mai puternică, iar acum are șansa să conducă echipa noastră favorită înapoi la gloria și respectul pe care îl merită.”, a declarat consilierul local PSD Sebeș, Radu Cristian, pentru ziarulunirea.ro, la scurt timp după numirea lui Vlad Iacob în noua sa funcție.

Deținător al unui masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club.

Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

35 de ani va împlini Vlad Iacob, luna viitoare, pe 15 august.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Sebeșeni

Voluntarul Nicolae Sârbu, premiat de Municipalitate cu suma de 500 lei, în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Sebeșului – 2022

sebesinfo.ro

Publicat

în

Vineri, 19 august 2022, în ceremoniei de deschidere a Zilelor Municipiului Sebeș, primarul Dorin Nistor l-a recompensat pe voluntarul Nicolae Sârbu (cunoscut în comunitate ca și Nicul lu’ Bălașa) cu o medalie și l-a premiat cu 500 de lei, pentru acțiuile sale de voluntariat în ceea ce privește curățenia orașului.

„La ceremonia de deschidere oficială a ZILELOR MUNICIPIULUI SEBEȘ – 2022 s-au oferit premii și distincții unor cetățeni, cu care orașul nostru se mândrește. Unul dintre cetățenii emblematici ai Municipiului Sebeș , este NICU LU’ BĂLAȘA, așa cum îl știm toți, el a excelând în voluntariat și dând dovadă de un înalt spirit civic, în ceea ce privește curățenia orașului. Primarul DORIN NISTOR i-a oferit un premiu de 500 lei și o medalie . Felicitări celor care l-au desemnat pe NICU printre cetățenii speciali ai Sebesului” a scris un cetățean al Sebeșului pe pagina personală de facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sebeșeni

Maria Hileagă, absolventa Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș cu cea mai mare medie la Bacalaureat – 2022

sebesinfo.ro

Publicat

în

Maria Hileagă, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” a reușit performanța de a obține cea mai mare medie (9.93) din Municipiul Sebeș la Bacalaureat – 2022.

Tânăra a obținut zece curat la Română și Matematică, iar la proba scrisă la informatică a obținut nota 9,80, potrivit informațiilor furnizate de platforma bacalaureat.edu.ro.

Maria ne-a povestit despre parcursul său în cei patru ani de liceu până la examenul de Bacalaureat, precum și care sunt planurile sale de viitor, la facultate.

„Pentru mine subiectele de la Bacalaureat, în comparație cu subiectele din anii trecuți și cu ce am lucrat pentru a mă pregăti, au fost ușoare. Deși inițial mi-am propus ca în momentul în care primesc subiectele să marchez exercițiile mai dificile, mi-am dat seama atât la proba de matematică, cât și la cea de informatică că nu am ce să marchez. Astfel, am reușit să rezolv subiectele de la început până la final, fără să întâmpin probleme.”, a transmis eleva, în legătură cu dificultatea întâmpinată la subiectele primite.

Mai mult, tânăra a relatat că a obținut această performață remarcabilă fără să apeleze la ore în particular, ea bazându-se pe informația primită în timpul școlii.

„Pot spune cu mare bucurie că nu am luat ore suplimentare la materiile pentru Bacalaureat. Cu ajutorul profesorilor de la școală, cu o mare voință, încredere și motivație am reușit să iau o astfel de notă. De multe ori a fost greu, mai ales că a fost nevoie să mă autoeduc, să îmi impun să fac anumite lucruri, în special în perioada pandemiei, în care am învățat la fel de mult ca și la școală. Am conștientizat că doar dacă îți dorești cu adevărat și muncești în fiecare zi pentru un vis, vei ajunge la el. Am muncit mult, încât uneori familia și prietenii îmi ziceau „Nu mai învăța atât!””

În prezent, Maria se pregătește pentru examenul de admitere la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca unde, așa cum a transmis și tânăra absolventă, nu se ține cont de notele obținute la Bacalaureat.

În acest sens, ea a notat următoarele: „Am ales în urmă cu doi ani că vreau să merg pe informatică, iar în urmă cu un an am ales să mă pregătesc pentru admiterea la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Din păcate admiterea la această facultate nu ține cont de Bacalaureat așa că a fost nevoie de o pregătire suplimentară pentru examenul de admitere pe care îl voi susține peste două săptămâni”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sebeșeni

Natalia Comșa, singura elevă din Sebeș care a obținut media ZECE, la Evaluarea Națională – 2022

sebesinfo.ro

Publicat

în

Comșa Natalia, eleva de nota zece curat de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș povestește cu mândrie despre parcursul său academic până la Evaluarea Națională, precum și despre planurile pe care le are, ca și viitoare liceană.

Tânăra cu rezultate sclipitoare ne-a relatat că își dorește să își continue studiile la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, la matematică-informatică. Eleva de zece i-a avut profesori pe Nadia Vesa la română și pe Liliana Lorintz la matematică, după cum a declarat directorul școlii, Mioara Bulbucan.

Ca și dificultate a subiectelor, examenul la română i s-a părut foarte ușor, iar la matematică, eleva a recunoscut că a fost puțin mai greu. Pentru ambele probe, Natalia s-a pregătit în particular.

Când va deveni adult, tânăra din Sebeș visează să aleagă dintr-o multitudine de cariere, cum ar fi cea de arhitect, medic sau jurnalist.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes