sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » După ce nu s-a înscris în Liga a 3-a, Șurianu Sebeș se află la un pas de desfințare

După ce nu s-a înscris în Liga a 3-a, Șurianu Sebeș se află la un pas de desfințare

Publicat în 20.07.2017 la ora 15:03

Şurianu Sebeş, a trecut de la extaz la agonie şi după ce a cunoscut bucuria realizării eventului judeţean (câştigarea Ligii a IV-a şi a Cupei României), plus câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a, trupa din „Arini” riscă să dispară, inclusiv din Liga a 4-a, din motive financiare.

Pe lângă neînscrierea în Liga a 3-a, termenul limită fiind astăzi, 20 iulie 2017, gruparea din Sebeş este în pericol să se desfiinţeze, neavând siguranţa începerii viitoarei stagiuni în Liga a 4-a!Practic Şurianu Sebeş se dezintegrează încet, dar sigur, nebuloasa şi incertitudinea fiind la loc de cinste!

Asta chiar dacă miercuri seara pe ultima sută de metri a apărut o veste şoc de salvare a echipei, iar primăria municipiului Sebeş are prevăzută săptămâna viitoare, în 26 iulie, o şedinţă dedicată fotbalului.

Totuşi, luni, 24 iulie este prevăzută reunirea lotului, însă Doru Oancea nu ştie ce jucători mai are la dispoziţie, criza financiară fiind evidentă. Echipierii Şurianului, în marea majoritate au evoluat în acest an fără a-şi primi drepturile, aşteptând ca promovarea în Liga a 3-a să rezolve şi chestiunea pecuniară, însă nu s-a întâmplat, ba dimpotrivă!

Astfel, Şt. Radu, M. Neagu şi N. Bănică au primit actele şi sunt în curtea divizionarei terţe Metalurgistul Cugir, iar jucătorii au fost anunţaţi că îşi vor primi dezlegările, dacă vor dori să plece spre alte echipe. În vara trecută, la fel s-a întâmplat şi cu Mureşul Vinţu de Jos, iar jucătorii s-au răspândit rapid: Tat, F. Morar, N. Rus şi S. Culda au ajuns la Unirea Alba Iulia, D. Ianc şi An. Samoilă la Sportul Petreşti, antrenorul Ştefan Fogoroşi cu Apetri la Dalia Sport Daia Română, Bratima şi An. Moldovan la Hermannstadt Sibiu, G. Goronea – Industria Galda, I. Tătar, Măd. Popa, Stoianof sau S. Iacşa – la Metalurgistul Cugir.

Înfiinţată în 2014, Şurianu Sebeş a strălucit în al treilea an de activitate în al 4-lea eşalon, anul trecut terminând pe poziţia secundă, iar în 2015 pe locul al 4-lea, fiind mereu printre protagonistele celui de-al 4-lea eşalon! În ciuda eforturilor noastre de a lua legătura cu oficialii formaţiei, astăzi, apelurile noastre au fost sortite eşecului.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.