sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Două proiecte de 88.000 de euro pentru modernizarea comunei Pianu

Două proiecte de 88.000 de euro pentru modernizarea comunei Pianu

Publicat în 03.11.2018 la ora 10:00

Zilele trecute, primarul comunei Pianu, Marin Petruse, a semnat la AFIR Alba contractul de finanțare pentru două proiecte care urmează să aducă mai mult confort pentru locuitorii satului Pianu de Sus.

Prin unul dintre proiecte se urmărește amenajarea de alei pietonale și a unui loc de recreere și petrecere a timpului liber, pe strada Gruiețe 2, din Pianu de Sus. Valoarea totală eligibilă a proiectului care face obiectul finanţării nerambursabile de către AFIR este de maximum 162.949,67 lei, echivalentul a maximum 34.979 de euro, cu o intensitate a sprijinului de până la maximum 100%. ”Vom monta bănci, vor fi amenajate alei pietonale. Din bugetul local vom completa cu un carusel pentru copii, tobogan și altele”, spune primarul Petruse.

A fost semnată și cererea de finanțare pentru proiectul de amenajare a unui teren de sport în localitatea Pianu de Sus. Valoarea totală eligibilă a proiectului care face obiectul finanţării nerambursabile de către AFIR este de maximum 248.223,51 lei, echivalentul a maximum 53.284 de euro, cu o intensitate a sprijinului de până la maximum 100%. Primarul Marin Petruse spune că terenul de sport va avea gazon sintetic și iluminat nocturn.

N.I.T.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.