sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Două antrenamente zilnice pentru jucătorii de Șurianu Sebeș, în cantonamentul de la Codlea

Două antrenamente zilnice pentru jucătorii de Șurianu Sebeș, în cantonamentul de la Codlea

Publicat în 08.02.2016 la ora 17:15

surianu-sebes-cantonament-feb-2016Şurianu Sebeş îşi propune să reprezinte județul Alba, la finele campionatului, la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, trupa din „Arini” pregătindu-se pentru un retur de foc.

Dacă Mureşul Vinţu de Jos a preferat să nu efectueze un cantonament centralizat, iar liderul Viitorul Sântimbru va începe de mâine stagiul de pregătire, în schimb elevii lui Mihai Manea şi Raul Oargă au deja câteva zile petrecute la Codlea în  judeţul Braşov.

21 de jucători fac parte din efectivul deplasat (absent fiind numai Fântână), fotbaliştii având parte de un regim cu două antrenamente zilnice, dedicate în primul rând pregătirii fizice, de şi de şedinţe indedite de pregătire. Sunt 10 noutăţi în lot, respectiv V. Ignat, I. Grozav, P. Muntean, Borşoi (Mureşul Vinţu), Trifa (Rapid Teiuş), G. Toma (Performanţa Ighiu), Deaconu (Dalia Sport Daia), Coltor (Viitorul Sântimbru), Gânscă şi Todea (Olimpia Aiud), dar se mai vizează două transferuri!

• Paraşute importate de la…. Reghe şi Neubert!

Cu un „principal” Mihai Manea prins în cursurile Şcolii de Antrenori pentru licenţa B UEFA, astăzi fiind primul modul, Şureanu încarcă de zor bateriile, atractive fiind antrenamentele cu… speedchute (paraşuta de alergat), imaginile fiind postate pe reţelele de socializare. „Folosim paraşute, hamuri, plăci de echilibru, benzi şi alte materiale de acest gen, tocmai pentru a dezvolta diverse grupe de muşchi. Sunt exerciţii «importate» de la Thomas Neubert, preparatorul fizic cu care lucrează Reghecampf la Steaua„, a dezvăluit Mihai Manea. Până la finele stagiului, Şureanu are şi trei jocuri de verificare, cu Viitorul Ghimbav (locul 4 Liga a IV-a, Braşov), FC Braşov (miercuri) şi Olimpic Cetate Râşnov (lider în liga a 4-a braşoveană)

sursa foto: facebook

Facebook 

Două antrenamente zilnice pentru jucătorii de Șurianu Sebeș, în cantonamentul de la Codlea
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.