sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Dosare penale pentru trei bărbați din Vințu de Jos , după ce au furat piersici dintr-o livadă situată pe raza comunei

Dosare penale pentru trei bărbați din Vințu de Jos , după ce au furat piersici dintr-o livadă situată pe raza comunei

Publicat în 04.09.2017 la ora 12:28

Ieri, 3 septembrie 2017, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce sustrăgea piersici din livada unui cetățean din comună.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul se afla la furat de fructe împreună cu B.I., de 41 de ani, din aceeaşi comună, iar cei doi au fost sprijiniţi de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care i-a transportat cu autoturismul, în zona livezii, şi care i-a aşteptat, urmând să transporte fructele furate.

Până la momentul intervenției poliţiştilor, cei doi au reuşit să culeagă 100 de kilograme de piersici, în valoare de 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei 3 bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.