sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Doi tineri din Gârbova s-au ales cu dosare penale după ce au distrus sistemul de semnalizare al unui autoturism, pentru a se răzbuna pe proprietarul acestuia

Doi tineri din Gârbova s-au ales cu dosare penale după ce au distrus sistemul de semnalizare al unui autoturism, pentru a se răzbuna pe proprietarul acestuia

Publicat în 10.02.2017 la ora 15:18
   

Ieri, 9 februarie 2017, poliţiştii Postului de Politie Gârbova au identificat autorii unei infracţiuni de distrugere comise în data de 20.06.2016, aceştia fiind doi tineri  de 18 şi respectiv, 19 ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi A.D.C. de 18 ani şi C.S.L. de 19 ani, ambii din comuna Gârbova, judeţul Alba, care, la data de 20.06.2016, în jurul orei 01.30, fiind sub influența băuturilor alcoolice, au mers la o livadă de cireşi situată la ieșirea din satul Cărpiniș, judeţul Alba, ocazie cu care au fost surprinşi de paznic  în momentul în care au intenţionat să culeagă cireșe.

Tinerii au fugit, apoi au oprit lângă autoturismul proprietarului livezii (pentru a se răzbuna) şi au distrus sistemul de semnalizare al autoturismului. Prejudiciul cauzat, în valoare de 900 lei, a fost  a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Cercetările sunt continuate, cu autorii în stare de libertate,  în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

FOTO: ARHIVĂ

 

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.