sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Doamnele de succes din educație, cultură, sănătate, afaceri și voluntariat, premiate la Sebeș în cadrul Galei care a marcat Ziua Internațională a Femeii

Doamnele de succes din educație, cultură, sănătate, afaceri și voluntariat, premiate la Sebeș în cadrul Galei care a marcat Ziua Internațională a Femeii

Publicat în 17.03.2018 la ora 16:54

Ziua Internaţională a Femeii a fost sărbătorită joi, 15 martie 2018, la Sebeş, în cadrul unei gale dedicate doamnelor de succes, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi are ca scop recunoaşterea doamnelor Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate (fie că e vorba de educaţie, cultură, sănătate, mediu de afaceri, voluntariat), precum şi o celebrare a feminităţii, un gest de preţuire pentru ceea ce reprezintă femeile în comunitatea locală.

Doamnele care au fost premiate, în cea de-a doua ediţie a galei de la Sebeş, sunt:

Sănătate:

Doamna ANCUȚA ȘUTEU, medic cardiolog

Doamna LAURA CĂTANĂ, psihiatru

Doamna MĂDĂLINA ARION, psiholog

• Asistență socială:

Doamna ROSALIE GRUBER

Doamna ELENA ȘUTEU

Educație

Doamna SANDA NEGREA

Doamna MIOARA BULBUCAN

Doamna CORNELIA TRUȚĂ

Doamna ADRIANA COMȘA-HABER

Doamna LILIANA LORINTZ

Doamna DOINA – ANA CAPĂTĂ

Doamna SANDA VOINA

• Mediu de afaceri:

Doamna ALEXANDRA SIMILIE

Doamna GIMINA FRANCESCA TĂRTĂREAN

• Cultură (scriitoare):

Doamna VIORICA CAZAN

Doamna RAFILA MANIU

• ONG:

Doamna MIRELA RIZZOLO

Doamna MARIANE ATANASIA TECĂU

• Cinematografie:

Domnișoara GABRIELA SUCIU

Gala de excelenţă a oferit un program artistic special dedicat tuturor femeilor, atmosfera fiind întreţinută, pe ritmurile muzicii, de Corina Chiriac și Marcel Pavel. Parada ținutelor de primăvară a fost prezentată de prichindeii coordonați de doamna Mirela Rizzolo. De asemenea, parada modei vintage a adus în scenă costumele realizate de Asociația GISAS, prin doamna Rodica Groza, în cadrul unui proiect finanțat de Municipiul Sebeș. Ținutele au fost fotografiate în locații inedite, care surprind farmecul Sebeșului și se regăsesc într-un superb calendar al anului 2018, din care am avut bucuria de a oferi ultimele exemplare la finalul evenimentului.

În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” a fost admirată o colecție unică de bijuterii purtând semnătura doamnei Victoria Geutskens.

Organizatorii evenimentului: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

La finalul evenimentului, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Municipiului Sebeş, Adrian Bogdan, au felicitat toate femeile prezente în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, oferindu-le flori.

Gala Doamnelor de Succes

Gala Doamnelor de Succes#DragDeSebesMultumim Asociatia GISAS pentru acest moment special si pentru calendarul anului 2018.

Posted by Centrul Cultural "Lucian Blaga" Sebeș on 17 Martie 2018

Doamnele de succes din educație, cultură, sănătate, afaceri și voluntariat, premiate la Sebeș în cadrul Galei care a marcat Ziua Internațională a Femeii
3 (60%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.