sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Dezamăgire maximă în Sala „Florin Fleșeriu”: HC Alba Sebeş – SCM Craiova 25-30

Dezamăgire maximă în Sala „Florin Fleșeriu”: HC Alba Sebeş – SCM Craiova 25-30

Publicat în 13.11.2015 la ora 0:04

HC-Alba-Sebes-CSM-TimisoaraLa ultima reprezentaţie a turului, susținută în fața propriilor suporteri, în Sala „Florin Fleşeriu”, HC Alba Sebeş – SCM Craiova 25-30 (12-10).

Amfitrioanele au dezamăgit iarăși, la ultima partidă a turului, pierzând al 4-lea joc consecutiv.

• Arbitraj potrivnic, Gogoriță eliminată 4 minute direct

Sebeșul a început tare, a condus cu 5-0 și 6-2, dar aici a intervenit o decizie rar întâlnită în handbal, Alexandra Andrei Gogoriță fiind eliminată 4 minute, prima dată două minute și apoi suspendarea  i s-a dublat pe motiv de proteste. Totuși Sebeșul a condus la pauză, dar apoi a capotat în actul secund.

Pe fondul greșelilor de arbitraj, dar și a prestației în scădere, Craiova s-a instalat la timonă și a preluat frâiele jocului. În distribuția gazdelor a reintrat la finalul primei reprize Alina Șorodoc, însă portărița Paula Vișan a evoluat puțin din pricina problemelor financiare. A lipsit în schimb Andreea Antoce Ivan, ce a părăsit clubul după un memoriu.

• Teanu Popa: „Unele jucătoare au păcălit clubul și handbalul”

Doar cu Gogoriță la nivelul unei prestații demne de primul eșalon, nou-promovata a dezamăgit, iar arbitrii, admonsestați la scenă deschisă de public au plecat de la sală doar după o oră de la finalul întâlnirii.

O eliminare de genul celeia din prima repriză nu s-a întâlnit în istoria handbalului. Ce-i drept, în a doua repriză jucătoarele nu au mai respectat nimic din ce am pregătit, lipsind și atitudinea. Sunt jucătoare ce au păcălit handbalul și clubul. Se va încheia turul, se vor trage concluzii, se vor lua decizii. Sunt multe de pus la punct, în toate planurile. Eu mai am contract și în funcție de ce decizii vor fi luate voi stabili dacă voi continua„, a declarat Seviștean Popa.

Gazdele sunt penultimele, cu 4 puncte şi au şanse tot mai puţine să evite retrogradarea. Handbalistele pregătite de Seviştean Popa şi Alina Şorodoc traversează o perioadă critică, cu un punct în 6 partide şi trei eşecuri consecutive.

În ultima etapă a turului, HC Alba Sebeş evoluează în deplasare la Ploieşti.

foro: arhivă

Dezamăgire maximă în Sala „Florin Fleșeriu”: HC Alba Sebeş – SCM Craiova 25-30
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.