sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Derby-ul pentru locul secund adjudecat de trupa din „Arini”: Viitorul Sântimbru – Şurianu Sebeş 1-2 (0-2)

Derby-ul pentru locul secund adjudecat de trupa din „Arini”: Viitorul Sântimbru – Şurianu Sebeş 1-2 (0-2)

Publicat în 02.06.2016 la ora 21:40

viitorul-santimbru-surianu-sebes-iun-2016Şurianu Sebeş a reușit să învingă în deplasare pe Viitorul Sântimbru, scor 2-1 (2-0), într-un meci al echipelor ce aspirau la câștigarea campionatului Ligii a 4-a, dar trebuie să se mulțumească cu celalalte locuri de pe podium.

În alt meci, Euro Șpring – ASC Pianu 3-1 (3-0): Tegbo (7, penalty, 35), Costea (12)/ Gh. Râșniță (60). Euro va încheia sezonul pe locul 4, terminând meciul cu 6 juniori în teren!

Șurianu este a doua echipă din Liga a IV-a, invincibilă în primăvară, după campioana Mureșul Vințu, însă formația condusă de Mihai Manea și Raul Oargă trebuie să se mulțumească cu locul al doilea, cu toate că a sperat la accederea la baraj.

Și ce meci de foc se anunța jocul, dacă adversarele nu pășeau greșit în urmă cu o etapă, Viitorul la Daia Română, iar Șurianu acasă cu CS Ocna Mureș.

• Dubla golgheterului Vali Drăgan

Dubla golgheterului Vali Drăgan din prima jumătate de oră a tranșat soarta unui joc pentru locul secund, mitanul inaugural fiind marcat de accidentarea gravă a lui I. Biro la glezna dreaptă în mintul 5, micuțul jucător ajungând la Spitalul de Urgență Alba Iulia pentru investigații medicale.

Atacantul aiudean a deschis scorul cu un lob peste Barna de la 11 metri (min. 18), după o pasă de la Trifa și l-a majorat în minutul 30, cu o execuție de efect de la peste 25 de metri, ce l-a surprins pe portarul advers.

Viitorul a redus handicapul prin Sularea (min. 71), iar gazdele au revendicat un penalty la un henț în careu la Todea, câteva minute mai târziu, dar centralul Ad. Damian (Blaj) a acordat numai lovitură liberă de la marginea careului.

Dacă ieri, la Vinţu de Jos a fost sărbătoare, întrucât Mureşul a câştigat campionatul Ligii a IV-a, la Galtiu miza a fost una simbolică, între pretendentele la promovare, din urmă cu câteva etape, ocuparea poziției secunde, la finele unei stagiuni în care combatantele au visat la baraj.

• Campioana de toamnă a căzut pe trei!

După ce a condus autoritar clasamentul la finele turului, având 7 puncte avans, Viitorul Sântimbru a căzut pe poziția a treia, fiind depășită de Șurianu cu două puncte înaintea ultimei etape.

Derby-ul pentru locul secund adjudecat de trupa din „Arini”: Viitorul Sântimbru – Şurianu Sebeş 1-2 (0-2)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.