sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Declarație politică Radu Cristian, consilier local PNL Sebeș: ”Meritul pentru venirea Daimler la Sebeş aparţine cetăţenilor, nu politicienilor”

Declarație politică Radu Cristian, consilier local PNL Sebeș: ”Meritul pentru venirea Daimler la Sebeş aparţine cetăţenilor, nu politicienilor”

Publicat în 15.05.2013 la ora 11:04

Ieri în Consiliul Local Sebeş s-a aprobat trecerea în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a unei străzi şi a canalului colector din apropierea viitoarei investiţii a concernului german Daimler. CNADNR va reabilita strada şi canalul colector, după care va preda primăriei Sebeş investiţia făcută.

cristian-radu-pnl-sebesAceastă decizie a consilierilor a fost una normală, pentru că aşa trebuie să procedăm: să răspundem favorabil, în limitele legale, evident, oricărei solicitări venite din partea companiilor care doresc să investească în oraşul nostru, pentru că ele plătesc taxe şi impozite şi crează locuri de muncă.

Vreau să atrag atenţia asupra faptului că unii oameni politici încearcă să îşi asume meritele acestei investiţii de la Sebeş, respectiv aducerea Daimler aici. Nu politicienii i-au determinat pe nemţi să vină la Sebeş, iar cei care îşi asumă acum, cu surle şi trâmbiţe meritele sunt nişte demagogi. Concernul Daimler investeşte la Sebeş pentru că avem o poziţie geografică foarte bună, pentru că avem forţă de muncă foarte bine pregătită, pentru că întotdeauna aleşii locali și funcționarii din primărie au ştiut să discute cu mediul de afaceri, căruia nu i-au cerut spagă pentru acordarea avizelor și autorizațiilor.

Meritul este, dacă vreţi, al tuturor cetăţenilor acestui oraş, care au ştiut să păstreze şi să transmită mai departe hărnicia și corectitudinea pe care le-au moștenit de la strămoșii lor sași, unguri şi români. Meritul, repet, este al oamenilor, nu al politicienilor.

Ceea ce am făcem noi ieri a fost un gest normal. Ne comportăm normal şi civilizat cu un investitor serios. Aşa cum ne vom comporta şi de acum înainte. Şi pentru asta nu trebuie să ne arogăm niciun merit, pentru că noi aici ne facem doar datoria. Pentru asta am fost trimişi în consiliu, să lucrăm în folosul celor care ne-au ales.

Radu Cristian, consilier local PNL Sebeş, preşedinte TNL Sebeş

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Declarație politică Radu Cristian, consilier local PNL Sebeș: ”Meritul pentru venirea Daimler la Sebeş aparţine cetăţenilor, nu politicienilor”

  1. Darius Răspunde

    15.05.2013 la 17:36

    sebeșenilor le-a placut si kronospan care furnizeaza pal in toata lumea cu taieri de lenm din padurile românesti,mai functioneaza si cu mîna de lucru ieftina și da in schimb poluare cu formaldehida.mai vin “intreprinzatori ….își fac treaba gratis iar banii zboara AFARA! când au terminat,trag perdeaua si dispar -vezi cați au facut asa.administratia Alba a mai declarat Rosia Montana zona mono-industriala ca sa faca drum liber altor ȚEPARI!cu mana ieftina ia aurul si celelalte metale rare,rad 4 munti si va lasa un munte de cianura sa va ajunga câteva mii de ani.Asta este “administratia locala Alba -de 23 de ani- ciocoii vechi si noi-nu v-ar mai rabda pamintul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.