sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Debut în Liga Naţională de handbal feminin pentru HC Alba Sebeş în compania celor de la CSM Unirea Slobozia

Debut în Liga Naţională de handbal feminin pentru HC Alba Sebeş în compania celor de la CSM Unirea Slobozia

Publicat în 28.08.2015 la ora 10:23

hc-zalau-hc-alba-sebes-turneu-zalauSebeşul revine în elita handbalului feminin autohton, după un deceniu de absență, sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 18.00, fiind prevăzută etapa inaugurală a noii ediţii a Ligii Naţionale, meciul HC Alba Sebeş – CSM Unirea Slobozia, în Sala „Florin Fleşeriu”.

Este startul unei serii de foc, întrucât miercuri urmează deplasarea în fieful campioanei CSM Bucureşti şi apoi, weekend-ul viitor o partidă extremă cu vicecampioana HCM Baia Mare (ambele combatante prezente în Liga Campionilor). Echipa condusă de Seviştean Popa speră să bifeze un succes la debutul pe prima scenă, chiar dacă va avea în faţă o grupare ce se anunţă incomodă. Sub comanda antrenorului Victorina Bora sunt proaspăt transferatele Isabele Roşca, Lorena Ostase, Alina Ilie (speranţele handbalului autohton, prezente la Campionatul European Under 19), bulgăroaica Radostina Genkova (prima stranieră din istoria clubului), dar şi Andreea Enescu (fostă Tâlvac) – nimeni alta decât golghetera en-titre a Ligii Naţionale.

• Apel la sprijinul publicului!

Avem încredere că vom păşi cu dreptul în elită, deşi adversarul se anunţă unul dificil. Normal că există emoţii la debut, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că echipa noastră are potenţial. Facem un apel la suporteri, să fie la înălţime, să devină al 8-lea jucător, să vină la sală şi să ne susţină”, a declarat antrenorul Seviştean Popa, ce nu poate conta pe Mihaela Pătuleanu, accidentată, trimiterea din finalul declaraţiei fiind spre galeria „Gladiatorii Sebeşului”.

Organizatorii au fixat la 10 lei preţul biletelor de intrare şi scot la vânzare 200 de abonamente, la preţul de 150 lei (redus cu 50 de lei, raportat la primele decizii). „Suntem optimişti înaintea acestui joc ce aduce iar Sebeşul în prim-planul handbalului feminin din România. Ne dorim să învingem la debut, pentru a-i mulţumi pe numeroşii fani. Ştim că nu va fi o confruntare facilă, însă trebuie să câştigăm, mai ales în conjunctura programului dificil ce urmează”, a precizat preşedintele Virgil Costea, preşedintele. HC Alba Sebeş este prima dintre cele trei reprezentante ale judeţului la cel mai înalt nivel competiţional din ţară ce păşeşte în noul sezon, celelalte fiind Volei Alba Blaj şi CSU Alba Iulia.

Facebook 

Debut în Liga Naţională de handbal feminin pentru HC Alba Sebeş în compania celor de la CSM Unirea Slobozia
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.