sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » De Paște, fotbaliștii de la Șurianu Sebeș au donat câte două prime de joc celor 4 frați din Fărău, rămași orfani de ambii părinți

De Paște, fotbaliștii de la Șurianu Sebeș au donat câte două prime de joc celor 4 frați din Fărău, rămași orfani de ambii părinți

Publicat în 30.04.2016 la ora 20:09

surianu-sebes-solidaritate-farau-sambata-mare-2016Drama celor 4 frați de la comuna Fărău, rămași orfani de ambii părinți, i-a mișcat și pe fotbaliștii de la Șurianu Sebeș care au decis, în Sâmbăta Mare, să-și doneze două prime pentru a-i sprijini pe cei 4 copii necăjiți.

Apropierea Învierii Domnului reprezintă prilejul să fim mai buni, mai aplecați asupra celor cu o soartă potrivnică, să arătăm solidaritate pentru semenii chinuiți de necazuri și dureri, să le înseninăm destinele.

Sunt momente în care îți dai seama că viața îți dă o lecție. Ce am trăit la Fărău, reprezintă o adevărată dramă, nu se poate explica în cuvinte și în aceste momente în care vezi ce înseamnă durerea, conștientizezi că mereu trebuie să fii bun cu cei din jur. Să le dea Dumnezeu sănătate copiilor ca să aibă puterea să meargă mai departe„, a declarat antrenor Mihai Manea.

• Gest creștinesc

Armando Popescu și Daniel Popa, oficialii clubului din „Arini”, antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă împreună cu jucătorii Dragoș Pop, Vali Drăgan și Paul Muntean s-au deplasat astăzi,după încheierea partidei din Liga a IV-a în gospodăria celor 4 frați rămași singuri pe lume pentru a le aduce o mică bucurie.

Recompensele strânse pentru victoriile cu Gaz Metan Valea Lungă și Viitorul Spicul Daia, undeva la 3.000 de lei au fost cedate de jucători transformându-se în cadouri pentru cei 4 frați rămași fără părinți. Un gest creștinesc, o mostră de solidaritate, ce a încercat să ofere o minimă alinare, la copiii din Fărau ajungând o anumită sumă de bani, alimente, mingi și haine.

Sora cea mare de 20 de ani are acum grijă de cei trei frati mai mici, însă le este foarte greu, din toate punctele de vedere. „Acest lucru dovedește faptul că în echipa noastră sunt în primul rând oameni și apoi fotbaliști. Am încercat să fim alături de acești copii care au primit o grea lovitură„, a declarat președintele Daniel Popa.

Facebook 

De Paște, fotbaliștii de la Șurianu Sebeș au donat câte două prime de joc celor 4 frați din Fărău, rămași orfani de ambii părinți
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la De Paște, fotbaliștii de la Șurianu Sebeș au donat câte două prime de joc celor 4 frați din Fărău, rămași orfani de ambii părinți

  1. Nico Răspunde

    30.04.2016 la 23:24

    Frumos gestul!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.