sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Dănuț Hălălai, prefectul județului Alba: „Drumul ce duce spre zona turistică Munții Șureanu ar putea fi asfaltat”

Dănuț Hălălai, prefectul județului Alba: „Drumul ce duce spre zona turistică Munții Șureanu ar putea fi asfaltat”

Publicat în 26.08.2017 la ora 14:42

Drumul care face legătura între Șugag și zona turistică, ar putea fi asfaltat. Prefectuljudețului Alba, Dănuț Hălălai, a declarat la Radio Unirea FM că se așteaptă ca acest drum să fie transferat de la Ministerul Pădurilor către primăria Șugag.

Prefectul Dănuț Emil Hălălai: „Acolo era o problemă mai complicată. Drumul avea doi proprietari. Ce era sub drum era al Consiliului Județean Alba iar drumul efectiv, ca și lucrare de construcții, era al celor de la păduri. Am organizat o întâlnire cu reprezentanții CJ alba, cei de la păduri, reprezentanții celor care au pensiuni în zonă, primarul localității, iar rezultatul a fost acela că instituția Consiliului Județean a fost de acord să doneze drumul celor de la păduri. Deja fiind un singur proprietar, se putea face lucrare pe acest drum. După discuțiile pe care le-am avut la Ministerul Apelor și Pădurilor, există posibilitatea ca acest drum să fie transferat, de data asta, de la păduri la UAT Șugag, iar primăria să poată să îl asfalteze, printr-un proiect. Sper ca în scurt timp să mergem către Luncile Prigoanei, de la baraj în sus, să mergem pe șosea, așa cum e bine într-o zonă turistică frumoasă din Alba.”

Este una dintre problemele în curs de rezolvare, a declarat prefectul de Alba, Dănuț Emil Hălălai, la Unirea FM, care a precizat că acest transfer se va putea face în scurt timp.

Drumul județean DJ 704, ce duce spre zona turistică Munții Șureanu, începând de la barajul Oașa, Luncile Prigoanei și până la Poarta Raiului, reprezintă un adevărat calvar pentru cei care ajung în zonă, nu numai pe timp de iarnă, ci și pe timp de vară.

Facebook 

Dănuț Hălălai, prefectul județului Alba: „Drumul ce duce spre zona turistică Munții Șureanu ar putea fi asfaltat”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.