sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Dan Alexa, căpitan Viitorul Caransebeș: „Am vrut să fie acasă ultimul meu joc oficial. Mi-a fost greu”

Dan Alexa, căpitan Viitorul Caransebeș: „Am vrut să fie acasă ultimul meu joc oficial. Mi-a fost greu”

Publicat în 18.06.2017 la ora 15:47

Meciul de ieri, dintre Viitorul Caransebeş şi Şurianu Sebeş, campioanele judeţelor Caraş-Severin, respectiv Alba, a însemnat, în mod neoficial, retragerea din activitate a lui Dan Alexa, fostul jucător al echipelor UMT Timişoara, Rocar, Poli Timişoara, „U” Craiova, Dinamo, Beijing Guoan, Rapid sau Anorthosis Famagusta, actualul antrenor al Concordiei Chiajna.

În vârstă de 37 de ani, Alexa a explicat revenirea sa pe gazon, pentru Viitorul Caransebeş, după o pauză de trei ani şi jumătate. „Nu o să mai joc, acesta a fost ultimul meu joc, unul foarte greu, pentru că nu m-am antrenat. La Caransebeş am început fotbalul, aici l-am terminat. În acest oraş am copilărit, aici sunt părinţii, mai mult pentru ei am venit să joc. Mi-a fost greu, dar mi-a fost şi dor de fotbal. A fost o atmosferă superbă, un public numeros de care nu se bucură multe echipe în Liga 1”, a declarat vedeta fotbalului din Caransebeş, care a recunoscul superioritatea adversarilor. „Am întâlnit o echipă peste nivelul Ligii a 4-a, ce face patru antrenamente săptămânal. Îmi pare rău de rezultat, am făcut două greşeli personale şi am primit acele goluri în câteva minute. În retur va fi foarte greu, Sebeşul are prima şansă, diferenţa făcându-se şi acum, în tur, la capitolul fizic”, a conchis Dan Alexa.

Cel supranumit „Chirurgul” s-a retras din activitatea de fotbalist în partida tur din barajul de promovare în eşalonul al treilea, îmbrăcând tricoul campioanei judeţului Caraş-Severin, Viitorul Caransebeş, echipa din oraşul său natal, împotriva celor de la Şurianu Sebeş, campioana judeţului Alba. Titular şi învestit cu banderola de căpitan al gugulanilor, atualul antrenor al Concordiei Chiajna a atras ca un magnet energiile în jurul său: în tribune au fost aproximativ 1.400 de spectatori, iar echipa din Caransebeş s-a mobilizat aparte, având în efectiv un asemenea fotbalist de calibru, un veritabil antrenor în teren.

sursa: prosport.ro

Facebook 

Dan Alexa, căpitan Viitorul Caransebeș: „Am vrut să fie acasă ultimul meu joc oficial. Mi-a fost greu”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.