sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Daimler inaugurează oficial, astăzi la Sebeș, producția cutiilor de viteză 9G Tronic pentru Mercedes Benz

Daimler inaugurează oficial, astăzi la Sebeș, producția cutiilor de viteză 9G Tronic pentru Mercedes Benz

Publicat în 04.04.2016 la ora 8:16

Mercedes New Nine Speed Gearbox 9G Tronic TransmissionFiliala din România a concernului german Daimler, Star Transmission, inaugurează astăzi, la Sebeș, printr-o ceremonie oficială, producția cutiilor de viteză 9G Tronic din cadrul Star Assembly.

Evenimentul are loc la doi ani de când a fost așezată piatra de temelie pentru începerea lucrărilor de construcție a unității Star Assembly.

Ceremonia va marca începutul unei noi etape a investiției de peste 300 de milioane de euro derulate de concernul Daimler în România pentru extinderea producției de cutii de viteză automate de ultimă generație destinate automobilelor Mercedes-Benz. Acest proiect a generat, până în prezent, peste 500 de locuri de muncă.

„Cutia de viteză automată în 9 trepte 9G-TRONIC de la Mercedes-Benz este prima cutie de viteză automată din lume cu nouă trepte şi convertor de cuplu pentru vehiculele premiu şi se distinge prin extraordinarul confort oferit şi schimbarea de viteze aproape imperceptibilă. Noile modele de autovehicule 9G-TRONIC îşi depăşesc predecesorii atât în privinţa consumului, cât şi a emisiilor de CO2”, au explicat reprezentanţii companiei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.