sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Consiliul Județean Alba vrea să asigure pentru suma de 1,3 milioane de lei Centrul de vizitare de la Poarta Raiului

Consiliul Județean Alba vrea să asigure pentru suma de 1,3 milioane de lei Centrul de vizitare de la Poarta Raiului

Publicat în 10.02.2019 la ora 17:08

Centrul de vizitare de la Poarta Raiului și bunurile reprezentând dotările aferente va fi asigurat la suma de 1.359.998 de lei. Consiliul Județean Alba caută o firmă de asigurare cu care să încheie o înțelegere în acest sens.

Riscurile asigurate sunt următoarele: incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri aeriene, prăbușire sau alunecare de teren, cutremur de pământ, riscuri atmosferice (furtună, grindină, inundație, viitură, greutate strat de zăpadă sau de gheață), furt prin efracție sau tâlhărie, vandalism etc. Clădirea a fost finalizată în 2015.

Centrul de Vizitare este amenajat într-un spaţiu de 350 de metri pătraţi şi respectă arhitectura specifică zonei prin design, dar şi prin materialele folosite: lemn, piatră. Elementul central al clădirii este reprezentat de o sală de expoziţie unde au fost amplasate 11 diorame.

Centrul de vizitare a fost construit de Consiliul Județean Alba în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene, iar construcția a fost finalizată în 2015. Acesta este mai mult decât un centru de informare, este un centru de vizitare care creează o viziune a ce înseamnă situl ”Frumoasa 2000”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.