sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Clement Negruț, deputat Mișcarea Populară: „Drum denivelat și gropi, la Lancrăm, după lucrările la canalizare”

Clement Negruț, deputat Mișcarea Populară: „Drum denivelat și gropi, la Lancrăm, după lucrările la canalizare”

Publicat în 20.11.2015 la ora 14:51

Clement-Negrut-conferinta-presa-20-nov-2015Deputatul Clement Negruț, acuză Primăria Sebeș de „lipsă de viziune și implicare” și precizează că DN 1, în zona Lancrăm, este denivelat și plin de gropi în urma lucrărilor care s-au efectuat la rețeaua de canalizare. 

Președintele MP Alba consideră Primăria Sebeș principalul responsabil deoarece este beneficiar, dar acuză și societatea care a efectuat lucrarea.

Acesta a mai afirmat că Primăria Sebeș trebuia să-și manifeste ”autoritatea administrativă prin control și printr-o verificare foarte atentă a modului în care se execută lucrările de reparații”.

”Un drum denivelat care nu a fost readus la calitatea sau la starea inițială cel puțin din punct de vedre al planeității, acolo fiind foarte multe gropi, guri de canal peste cota căii de rulare ceea ce produce un deranj foarte mare în rândul conducătorilor auto, cât și locuitorilor din zonă. Am primit multe telefoane. Chiar ieri (n.r. joi) am fost contactat de cetățeni din Lancrăm, mâine (n.r. sâmbătă) mă voi deplasa în acea zonă. Cetățenii au depus la Primărie și la alte instituții ale statului sesizări și au solicitat intervenția de urgență față de această situație întrucât atât poluarea fonică cât și faptul că trepidațiile care se produc în urma rulării pe această zonă le produc prejudicii caselor de locuit – crăpături, geamuri spate (…) Primăria Sebeș trebuie să se implice de urgență pentru că este beneficiarul lucrării, iar executantul refacerii căii de rulare este societatea Hidroconstrucția Sebeș”, a afirmat deputatul care a spus că e ”vocea cetățenilor din Lancrăm” care i-au declarat aceste lucruri.

Facebook 

Clement Negruț, deputat Mișcarea Populară: „Drum denivelat și gropi, la Lancrăm, după lucrările la canalizare”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.