sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » Cifra de afaceri a producătorului de pavele şi borduri „Elis Pavaje” a urcat cu 12% anul trecut

Cifra de afaceri a producătorului de pavele şi borduri „Elis Pavaje” a urcat cu 12% anul trecut

Publicat în 20.02.2017 la ora 12:42

Producătorul de pavele şi borduri, Elis Pavaje, a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de aproape 12% comparativ cu anul precedent. Creşterea companiei a fost înregistrată pe întreaga gamă de produse, precum pavele, dale, blocheţi, produse ornamentale şi pe mai multe canale de vânzare.

“Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la înfiinţare, cifră de afaceri a fost peste aşteptări, depăşind 161 mil. lei, ne-am consolidat poziţia pe segmentul nostru de activitate.” a  declarat Emil Goţa, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat încredere să continuăm investiţiile în noi capacităţi de producţie şi logistică, pentru a putea răspunde solicitărilor în creştere.” a continuat Emil Goţa.

În timp ce investiţiile din fonduri de stat sau fonduri europene au fost relativ reduse la nivel naţional, Elis Pavaje şi-a concentrat acţiunile în vederea creşterii vânzărilor pe segmentul lucrărilor realizate din fonduri private, segment aflat în plină ascensiune: lucrări industriale şi comerciale, parcuri rezidenţiale şi construcţii rezidenţiale individuale. “Aceasta adaptare rapidă la cerinţele pieţei este posibilă datorită profesionalismului angajaţilor companiei, care sunt în permanenţă prezenţi în piaţă şi capabili să asigure soluţii, nu doar produse”, a punctat Emil Goţa. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producător de beton asfaltic şi antreprenor general pentru lucrări de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente şi canalizare, până la asfaltare.

sursa: zf.ro

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.