sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Campionatul Naţional de la Reghin le-a adus sebeșenilor Bianca Albu și Elida Paul titlurile de vicecampioni naţionali la dans sportiv

Campionatul Naţional de la Reghin le-a adus sebeșenilor Bianca Albu și Elida Paul titlurile de vicecampioni naţionali la dans sportiv

Publicat în 13.11.2014 la ora 15:48

Vicecampioni-nationali-la-dans-din-sebesUnul dintre cele mai importante evenimente din calendarul Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), Campionatul Naţional de Clase, a avut loc în cursul weekend-ului trecut la Reghin, iar  tinerii dansatori din Sebeş, participanţi între cele 700 de perechi,  s-au întors acasă victorioşi. Elida Paul şi Bianca Albu au obţinut titlul de vicecampioni naţionali.

 După o luptă acerbă la clasa E (14-15 ani), perechea formată din Elida Paul, elev la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș și Albu Bianca, elevă a Școlii Gimnaziale Petrești, ambii sportivi la Clubul de dans Fantasy Dance, au ocupat cea de-a 2-a poziție a podiumului, la Campionatul Național de Clase.

 De asemenea, nu departe de perechea vicecampioană, pe locul al 3-lea, la clasa Hobby  la Cupa Mirona s-a clasat perechea Henegar Marius – Avădani Antonia.

„Sunt foarte mandră de ei, am muncit un an întreg  pentru această competiție iar rezultatele ne-au demonstrat că nu a fost o muncă în zadar. Titlul de Vicecampioni Naționali este cea mai importantă realizarea a noastră până în acest moment. Sper ca și celelalte perechi să ne facă o surpriză frumoasă la anul, și să încercăm să păstrăm acest titlu la Sebeș.

Copiii sunt extraordinari,  harnici și foarte ambițioși, și-au creat un stil de viață din acest sport. Așa cum am mai spus cheia succesului rămâne munca în echipă. Atât eu cât și părinții ne străduim să le oferim cele mai bune condiții sportivilor, iar pe umerii lor rămâne munca asiduă din timpul antrenamentelor.

Chiar dacă suntem un oraș mic, am reușit să ne facem remarcați pe plan național și încercăm să  nu ne oprim aici, iar de la anul să concurăm și în afara țării. Dar până atunci ne întoarcem în sală să muncim și mai mult pentru a obține cât mai multe rezultate de acest gen”, a declarat Ema Șalapi, antrenoarea vicecampionilor.

Competiţia de la Reghin a fost organizată de Clubul „Dansul Viorilor” din Reghin, sub egida FRDS. La această mare manifestare au participat 700 de perechi  de la 200 de cluburi din țară, care au concurat  pe categorii de vârstă şi clase valorice. FRDS acordă o atenție deosebită acestui eveniment la care au fost  invitați să jurizeze cei mai buni arbitri români.

Campionatul Naţional de la Reghin le-a adus sebeșenilor Bianca Albu și Elida Paul titlurile de vicecampioni naţionali la dans sportiv
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.