sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Caii lăsați nesupravegheați pun din nou probleme celor care tranzitează drumul dintre Sebeș și Petrești

Caii lăsați nesupravegheați pun din nou probleme celor care tranzitează drumul dintre Sebeș și Petrești

Publicat în 22.08.2017 la ora 18:53
   

În cursul dimineţii de astăzi, 22 august 2017, conducatorii auto care s-au aflat pe şoseaua dintre Sebeş şi Petreşti, au fost surprinși de o nouă apariție, pe pista de biciclete, a mai multor cai lasați nesupravegheați.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00. De altfel, cel mai probabil, cabalinele au ajuns pe pistă de pe artera intens circulata. Pana in acest moment nu se știe nimic de stapanul acestora. Caii și-au vazut insa de treaba și cum au vazut ca prin zona nu prea e rost de pascut, s-au indreptat tiptil spre Petreşti. Pana sa ajunga la zonele verzi…

În ultima perioadă, sunt tot mai dese sesizările cu privire la cabalinele lăsate nesupravegheate, animalele fiind un real pericol, provocând nu demult chiar şi accidente rutiere. Locuitorii din zona Sebeş-Petreşti sunt to mai revoltaţi de lipsa de interes a autorităţilor de a rezolva problema. Iată doar câteva din acestea:

“Aceşti cai ar trebui închişi, să vină proprietarii să îi revendice, să li se administreze o amendă şi sa nu le dea caii până nu plătesc, altfel nu ştiu cum se poate rezolva cazul”, spune un locuitor din zonă.

“Au fost accidente…deja…Au fost sesizări..Dacă nu mai au stăpân?!Apă şi mâncare cine le dă?!! Primăria ce face?!!!”

“Ar fi o soluţie şi asta…dar trebuie să ai un loc autorizat pentru asta, să le dai apă, mâncare, până vine stăpânul şi nu cred că există aşa ceva.”

“Am intrat deja în istorie cu caii dintre Petreşti şi Sebes. Au fost zeci de sesizări şi câteva accidente..Nu pot să înţeleg de ce nu se ştie cine e stăpânul şi dacă nu au stăpân, să fie ţinuţi într-un adăpost?!” spun oamenii revoltaţi.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.