sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Bază sportivă multifuncțională, ștrand modern, spațiu pentru evenimente și zonă de picnic, în Parcul Arini Sebeș

Bază sportivă multifuncțională, ștrand modern, spațiu pentru evenimente și zonă de picnic, în Parcul Arini Sebeș

Publicat în 20.07.2016 la ora 18:14

Parcul_Arini_SebesParcul Arini din Sebeș va fi modernizat în totalitate, urmând să fie amenajat un ștrand modern, un spațiu pentru evenimente, o bază sportivă multifuncțională, spații de recreere și zone verzi.

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a declarat, miercuri, la Radio Unirea FM că administrația are în vedere amenajarea unui ștrand modern în Parcul Arini, care ar putea fi terminat înainte de vara anului 2018.

Nistor a spus că speră să aibă, la sfârșitul lunii august, un studiu de fezabilitate dat spre consultare publică, urmând ca tot până la finalul anului 2016 proiectul tehnic să fie terminat, iar în primăvara anului viitor să se înceapă efectiv lucrările pentru acest obiectiv.

”Până la sfârșitul anului vrem să avem proiectul tehnic, să putem demara licitația, iar în primăvară cel târziu să se înceapă lucrările”, a arătat Nistor.

Edilul a afirmat că administrația din Sebeș va avea o viziune de dezvoltare a întregului parc, care ar urma să aibă alei, loc pentru evenimente, bază sportivă modernă, zone de picnic, spații de recreere și arbori.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Bază sportivă multifuncțională, ștrand modern, spațiu pentru evenimente și zonă de picnic, în Parcul Arini Sebeș
4 (80%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.