sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat din Sebeş sancţionat contravenţional după ce a apelat numărul 112 fără a avea un motiv întemeiat

Bărbat din Sebeş sancţionat contravenţional după ce a apelat numărul 112 fără a avea un motiv întemeiat

Publicat în 11.11.2015 la ora 15:01

jandarmi-amenda-sebesApelul la 112 fost iniţiat miercuri, 11 noiembrie, la ora 00.40 de un bărbat care solicita ajutor de urgenţă deoarece, spunea acesta, fusese victima unei agresiuni.

În ajutorul lui a intervenit imediat un echipaj de jandarmerie, găsindu-l într-o stare relativ bună, dar care ridica suspiciunea unui consum de băuturi alcoolice. În vârstă de 35 de ani, bărbatul este cunoscut cu antecedente penale precum şi pentru aceea că, de mai multe ori, a fost sancţionat contravenţional pentru că a tulburat liniştea publică, a iniţiat şi participat la scandaluri sau a împiedicat forţele de ordine să aplice măsurile prevăzute de lege în cazul unor incidente.

Pentru că nu prezenta semne vizibile că ar fi fost bătut, jandarmii i-au indicat să solicite ajutor medical şi chiar au dorit să-l conducă la spital. În acel moment bărbatul a admis că i-a indus în eroare şi că de fapt apelase la 112 deoarece voia să fie transportat până acasă deoarece “ era frig, întuneric şi consumase alcool ”. A fost foarte vehement în susţinerea solicitării sale, întemeindu-şi se pare stăruinţa pe numeroasele amenzi contravenţionale pe care le-ar fi plătit de-a lungul timpului. Jandarmii i-au expus situaţiile in care este justificată apelarea numărului 112 şi, pentru fapta săvârşită, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Bărbat din Sebeş sancţionat contravenţional după ce a apelat numărul 112 fără a avea un motiv întemeiat
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.