sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat din Petrești sancționat cu amendă de 7.500 de lei, după ce a încercat să împiedice un echipaj de jandarmi să-și îndeplinească atribuțiile legale

Bărbat din Petrești sancționat cu amendă de 7.500 de lei, după ce a încercat să împiedice un echipaj de jandarmi să-și îndeplinească atribuțiile legale

Publicat în 15.07.2019 la ora 16:33

Sâmbătă, 13 iulie 2019, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe o stradă din Petrești, unde a fost sesizat prin apel la 112, un furt dintr-o locuință, care era în plină desfășurare.

Cele sesizate s-au confirmat,  3 minori încercau să sustragă din curtea casei niște grinzi, aceștia fiind surprinși în flagrant de către proprietar. Unul dintre aceștia a fost văzut la fața locului de către jandarmi iar ceilalți doi  în imediata apropiere.

Echipajul de jandarmi sosit a condus minorii la sectia de politie a municipiului Sebeș, moment în care, tatăl unuia dintre copii a devenit agresiv, aducând injurii forțelor de ordine, mai mut decât atât acesta  a încercat să-i împiedice pe jandarmi în conducerea celor trei minori la secție. În încercarea de a fi legitimat, bărbatul s-a opus vehement, a devenit mai agresiv și a continuat să-și manifeste nemulțumirea într-un mod necivilizat.

Pentru proferarea de injurii, refuzul de a se legitima și împiedicarea forțelor de ordine să-și îndeplinească obligațiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliției, bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 7.500 de lei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.