sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat din Doștat cercetat penal după ce a sustras telefonul unei vânzătoare în Piaţa Dacia, din municipiul Sebeș

Bărbat din Doștat cercetat penal după ce a sustras telefonul unei vânzătoare în Piaţa Dacia, din municipiul Sebeș

Publicat în 31.03.2016 la ora 11:48

teapa-telefon-mobil-sebesPoliţiştii din Sebeş l-au identificat, cu operativitate, pe un bărbat care a profitat de neatenţia unei vânzătoare din piaţă şi i-a sustras acesteia telefonul mobil. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 30 martie 2016, în jurul orelor 12.30, în urma unui apel la 112, prin care era sesizat furtul unui telefon mobil, poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş s-au deplasat în Piaţa Dacia din municipiu.

În urma cercetărilor, au stabilit că o persoană necunoscută a profitat de neatenţia unei vânzătoare şi i-a sustras, de pe tarabă, telefonul mobil, în valoare de 500 de lei.

La scut timp, pe strada Dorobanţi din municipiul Sebeş, nu departe de locul comiterii furtului, poliţiştii l-au identificat pe R.N.C., de 32 de ani, din comuna Doştat, persoană bănuită de comiterea furtului. Asupra sa a fost găsit telefonul mobil furat din piaţă.

Faţă de R.N.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.