sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat de 49 de ani din Lancrăm reținut de polițiștii din Sebeș, pentru violare de domiciliu, lovire şi tulburarea ordinii publice

Bărbat de 49 de ani din Lancrăm reținut de polițiștii din Sebeș, pentru violare de domiciliu, lovire şi tulburarea ordinii publice

Publicat în 12.10.2017 la ora 13:41

Poliţiştii din Sebeş au reţinut un bărbat ce este bănuit de comiterea unor fapte de violare de domiciliu, lovire şi tulburarea ordinii publice. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 octombrie 2017 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Lancrăm, cercetat pentru mai multe fapte de lovire, tulburarea liniştii publice şi violare de domiciliu.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în sera zilei de 28 septembrie a.c., în timp ce se afla în incinta unei staţii de carburanţi din Sebeş, în stare avansată de ebrietate, ar fi provocat un scandal şi ar fi adresat injurii şi ameninţări persoanelor prezente acolo, iar în seara zilei de 10 octombrie a.c., împreună cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui cetăţean din Lancrăm şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi l-ar fi agresat pe proprietarul locuinţei.

În cursul zilei de azi, 12 octombrie, bărbatul de 49 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate şi faţă de fiul său, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 567 ori

Bărbat de 49 de ani din Lancrăm reținut de polițiștii din Sebeș, pentru violare de domiciliu, lovire şi tulburarea ordinii publice
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.