sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 45 de ani din Cîlnic, arestat preventiv și trimis în judecată pentru tentativă de omor

Bărbat de 45 de ani din Cîlnic, arestat preventiv și trimis în judecată pentru tentativă de omor

Publicat în 21.04.2018 la ora 21:19

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Bordea Petrică, în vârstă de 45 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Agresiunea a avut loc în 18 februarie pe raza localității Cîlnic. Polițiștii au fost anunțați la momentul respectiv cu privire la faptul că a avut loc o altercaţie, o persoană fiind lovită cu un cuţit în zona abdominală.

”În fapt, inculpatul Bordea Petrică, la data de 18.02.2018, în timp ce se afla pe raza localităţii Cîlnic, judeţul Alba, în jurul orelor 19,00-19,30, aflându-se în faţa imobilului cu nr. 162, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a creat un conflict spontan cu victima B.I., iar cu ajutorul unui cuţit pe care l-a avut asupra sa, i-a aplicat o lovitură în zona abdomenului, cauzându-i o «plagă înjunghiată abdominală, regiunea hipocontrului stâng».

Din constatările preliminare ale Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba a rezultat că, urmare a plăgii penetrante abdominale, s-a intervenit chirurgical şi s-a apreciat că leziunea cauzată a pus în primejdie viaţa victimei”, se afirmă într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Procurorii au dispus urmărirea penală a inculpatului pentru infracţiunea de tentativă la omor, care a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 11 aprilie 2018. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.