sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 45 de ani din Câlnic reținut de polițiștii din Sebeș, după ce și-a înjunghiat un consătean

Bărbat de 45 de ani din Câlnic reținut de polițiștii din Sebeș, după ce și-a înjunghiat un consătean

Publicat în 19.02.2018 la ora 15:15

Ieri, 18 februarie 2018, în jurul orei 19.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Câlnic, a avut loc o altercație, iar o persoana a fost rănită cu un cuțit în zona abdominală.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat de 45 de ani, pe de o parte şi doi tineri de 30 şi 27 de ani, pe de cealaltă parte, toţi din comuna Câlnic, s-a produs un conflict spontan.

În timpul conflictului, bărbatul de 45 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit, în zona abdominală, pe tânărul de 20 de ani. Acesta din urmă a fost transportat la spitalul din Sebeş, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Faţă de bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.