sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat de 34 de ani din Săsciori cercetat penal, după ce a acroșat o femeie de 30 de ani la Petrești și a fugit de la locul accidentului

Bărbat de 34 de ani din Săsciori cercetat penal, după ce a acroșat o femeie de 30 de ani la Petrești și a fugit de la locul accidentului

Publicat în 09.02.2018 la ora 20:03

Ieri, 8 februarie 2018, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din Săsciori, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, fapte comise în 27.11.2017.

Se pare că, în data de 27.11.2017, M.E. de 34, de ani, din Săsciori,  a condus o autoutilitara pe raza localității Petrești, respectiv  pe strada 1 Mai, si a surprins si accidentat, pe o trecere de pietoni, o femeie de 30 de ani, aflată in traversare, cauzându-i acesteia vătămări corporale. Ulterior, M.E. a părăsit locul accidentului fără încuviințarea politiei,  continuându-şi deplasarea spre Săsciori.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor  de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.