sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Bărbat de 32 de ani din Sebeș reținut de polițiști după ce a comis mai multe furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale

Bărbat de 32 de ani din Sebeș reținut de polițiști după ce a comis mai multe furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale

Publicat în 29.06.2016 la ora 12:29

politia_arest_dubaPoliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat care ar fi comis mai multe furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale din municipiu. Pentru documentarea activităţii infracționale a acestuia, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară şi au indisponibilizat aproape 150 de kilograme de deşeuri din cupru.  

La data de 28.06.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de N.I.M., de 32 de ani, din Sebeş, care este cercetat pentru comiterea mai multor furturi.

Se pare că, în perioada aprilie – mai 2016, bărbatul a sustras, în repetate rânduri, cabluri şi conductori electrici din cupru, din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş pe care, ulterior, le-a valorificat către terţe persoane.

Pentru obţinerea de probe în cauză, ieri, 28 iunie, poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui cetățean din Sebeş, căruia i-au fost vândute o parte din cabluri.

Acolo, au fost identificate 145 de kilograme de deşeuri din cupru, ce au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.  Azi, 29 iunie, N.I.M. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Facebook 

Bărbat de 32 de ani din Sebeș reținut de polițiști după ce a comis mai multe furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.