sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 32 de ani din Doștat cercetat pentru distrugere, după ce a tăiat cauciucurile unui unui autoturism lăsat de proprietar în afara părţii carosabile

Bărbat de 32 de ani din Doștat cercetat pentru distrugere, după ce a tăiat cauciucurile unui unui autoturism lăsat de proprietar în afara părţii carosabile

Publicat în 08.12.2016 la ora 11:36
   

Poliţiştii din Doştat l-au identificat pe un bărbat din comună, ca persoană bănuită de distrugerea unui autoturism lăsat pe marginea DJ 141 D, din cauza unei defecţiuni tehnice. Este cercetat penal pentru distrugere.

La data de 07.12.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Doştat l-au identificat pe D.I., de 32 de ani, din comuna Doştat, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere ce a fost reclamată poliţiei în după amiaza zilei de 6 decembrie.

Se pare că, în noaptea de 44/05.12.2016, în timp ce se deplasa pe jos, între localităţile Boz şi Draşov, bărbatul a spart gemurile şi a tăiat cauciucurile unui autoturism lăsat de către proprietar în afara părţii carosabile, datorită unei defecţiuni tehnice. Din primele cercetări a rezultat că, în urmă cu câteva zile, între D.I. şi proprietarul autoturismului ar fi avut loc discuţii în contradictoriu, legate de păşunatul oilor.

Faţă de D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.