sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 27 de ani din Cut reținut de polițiștii din Sebeș pentru violență în familie

Bărbat de 27 de ani din Cut reținut de polițiștii din Sebeș pentru violență în familie

Publicat în 09.07.2018 la ora 15:13

Sâmbătă, 6 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au identificat un bărbat de 27 ani din  localitatea Cut, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor polițiștilor se pare că, în 06.07.2018, în jurul orelor 18.50, între bărbatul de 27 de ani  şi persoana vătămată, un tânăr de 22 ani, ambii din localitatea Cut,  a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Bărbatul de 27 de ani se pare că a aplicat mai multe lovituri tânărului, cu un obiect ascuţit, în zona cervicală și abdominală. Tânărul  de 22 ani a fost  transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Sebeș pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 07.07.2018 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propuneri legale, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.