sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Atacantul Ionuț Radu (ex Metalurgistul Cugir) a semnat cu Șurianu Sebeș

Atacantul Ionuț Radu (ex Metalurgistul Cugir) a semnat cu Șurianu Sebeș

Publicat în 09.08.2016 la ora 23:16

ionut-raduȘurianu Sebeș continuă campania impozantă de transferuri, ultima lovitură dată fiind înregimentarea atacantului Ionuț Radu (25 de ani – ex Metalurgistul Cugir) ce a avut propuneri și din Liga a 3-a a Belgiei.

Și dacă Bălțoi (Unirea Dej) a acceptat provocarea din Cetatea Marii Uniri, Șurianu a mutat spectaculos în avanposturi prin înregimentarea unui vârf masiv, Ionuț Radu, care joacă în premieră în Liga a IV-a.

Aveam nevoie și de un atacant puternic, de careu, dar în același timp și de concurență în ofensivă. Cred că Ionuț Radu ne va ajuta în lupta pentru promovare. Mai vrem doi jucători„, a declarat Armando Popescu, finanțatorul Șurianului.

Curtat și de alte formații din Alba, vârful hunedorean ce a fost legitimat și în Italia, la Palermo a mai avut oferte în această perioadă de la Mureșul Vințu, Performanța Ighiu. Ionuț Radu a fost unul dintre golgheterii formației de sub Drăgana în sezonul trecut.

• Al 11-lea transfer!

Șurianu este decisă să tranșeze promovarea, în luptă directă cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, înregimentând jucători experimentați precum N. Bănică, Iclănzan (Mureșul Vințu), Șuteu, M. Neagu (Metalurgistul Cugir), Potopea, Cl. Oara, Oniche, M. Cristea și Bălaș (Performanța Ighiu), Șt. Radu (ex-Metalurgistul Cugir).

Formația de Liga a IV-a este dezlănțuită pe piața transferurilor alcătuind un lot de vis sub comanda antrenorilor Mihai Manea și Doru Oancea, Șurianu întărindu-se cu 11 transferuri, nume grele pe plan județean.

• Atac de lux în „Arini”!

Masivul vârf ce a jucat în ultimul sezon sub Drăgana a semnat pentru un sezon cu echipa din „Arini” făcând ca atacul Șurianului să fie unul extrem de puternic: nou-venitul Ionuț Radu, golgheterul Vali Drăgan, Claudiu Oara (venit de la Performanța Ighiu), Paul Muntean care s-a întors din Franța în această săptămână și Claudiu Coltor.

Foto: facebook.com

Atacantul Ionuț Radu (ex Metalurgistul Cugir) a semnat cu Șurianu Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.