sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Astăzi, 9 iunie 2019, locuitorii din Sebeș și Petrești sunt invitați la promenadă, pe muzică de fanfară

Astăzi, 9 iunie 2019, locuitorii din Sebeș și Petrești sunt invitați la promenadă, pe muzică de fanfară

Publicat în 09.06.2019 la ora 10:55

În Sebeș, serile de vară au un farmec aparte… mai ales atunci când muzica ne poartă către vremurile cu influențe săsești, de odinioară. Simbolul acestor timpuri este Fanfara din Petrești, a cărei muzică dăinuie de 140 de ani.

”Duminică, 9 iunie 2019, vă invităm să sărbătorim împreună viața și oamenii dragi, în cadrul concertelor în aer liber, ale Fanfarei din Petrești! Primul concert va avea loc în cartierul Valea Frumoasei din Sebeș, în intervalul orar 18:30-19:30, iar cel de-al doilea concert se va desfășura în Petrești, în fața Căminului Cultural, începând cu ora 19:30”, este invitația pentru localnici.

Fanfara din Petrești continuă seria concertelor, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și cu Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș, din dorința de a impulsiona ieșirile în aer liber și pentru a oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.