sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Astăzi, 4 august 2019, continuă seria concertelor în aer liber ale Fanfarei Petrești. Vezi detalii

Astăzi, 4 august 2019, continuă seria concertelor în aer liber ale Fanfarei Petrești. Vezi detalii

Publicat în 04.08.2019 la ora 13:39

Astăzi, 4 august 2019, Fanfara Petrești vă invită să luați parte, în număr cât mai mare, la cele două concerte pe care le va susține în Sebeș și Petrești.

Primul concert va avea loc în Sebeș, în cartierul Valea Frumoasei, începând cu ora 18.30, iar al doilea concert se va desfășura în localitatea Petrești, în fața Căminului Cultural, începând cu ora 19.30.

Fanfara Petrești a pregătit un repertoriu special de melodii menite să îți ofere un moment de relaxare. De la valsuri și melodii clasice, până la reinterpretări ale folclorului românesc. Dacă îți dorești o ieșire aparte, o plimbare în ritmuri muzicale sau vrei să surprinzi pe cineva drag, concertul în aer liber este cel mai bun motiv.

Fanfara Petrești continuă astfel seria concertelor în aer liber, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local și Centrul cultural „Lucian Blaga” Sebeș, din dorința de a stimula ieșirile în aer liber și de a oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului.

Duminică, 4 august 2019, este momentul să te bucuri de vară în ritmurile muzicale ale Fanfarei Petrești.

Fanfara Petrești este compusă din 20 de membrii, păstrând prin fiecare melodie, tradiția moștenită din generație în generație. Aceasta oferă o gamă largă de melodii, de la partituri de vals până la învârtite din folclor fiind prezentă la toate evenimentele marcante din viața omului, de la nunți și aniversări până la înmormântări.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.