sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Arbitrul Mihai Domșa, centralul partidei Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), agresat de spectatori la finalul partidei

Arbitrul Mihai Domșa, centralul partidei Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), agresat de spectatori la finalul partidei

Publicat în 07.04.2018 la ora 18:49

Speriați de incidentele petrecute la finalul partidei derby a Ligii a IV-a, de la Șugag, dintre Transalpina și CS Ocna Mureș, încheiată cu scorul de 4-5 (1-2), arbitrii au apelat la numărul „112”, temându-se pentru securitatea lor!!

Nervoși din pricina faptului că favoriții au pierdut întâlnirea după ce au încheiat jocul cu doi oameni mai puțin, Mura (72) și Rahovean (83), iar adversarii au înscris ultimele două goluri din lovituri de pedeaspă transformate de Vali Drăgan (83 și 90+3), o parte dintre fanii locali au pătruns pe teren, în încercarea de a-i cere socoteală centralului aiudean Mihai Domșa. Lăudabilă intervenția lui Neluțu Budin și a jucătorilor gazdă, care au protejat brigada de arbitrii în drum spre vestiar, dar și așa, Mihai Domșa s-a ales cu două lovituri.

Nemulțumiți de maniera de arbitraj, după fluierul final câțiva spectatori au intrat pe gazon, pentru a-i cere socoteală centralului Mihai Domșa mai ales pentru eliminarea lui Mura, un al doilea galben acordat ușor. Jucătorii gazdă și Neluțu Budin au înercat să-i protejeze pe aceștia, ce au ajuns cu greu la vestiare, printr-o mulțume furioasă, centralul primind și o lovitură în ceafă, în drum spre cabine, din partea unui localnic.

Și-au bătut joc de noi în Sâmbăta Mare„, au exclamat fanii furioși la culme! „E gata, eu renunț, ne-au furat pe banii noștri„. Să mearge cine vrea în Liga a 3-a, a afirmat Neluțu Budin, oficialul gazdelor.

Derularea golurilor: P. Lazăr (14) – 1-0, Val. Drăgan (27) și T. Cristea (31) -pentru 1-2, Rahovean (52) – 2-2, Kiss (55) – 2-3, Diaconu (57) și Mura (63) pentru 4-3, Val. Drăgan (84, penalty) – egalitate iar 4-4, gazdele fiind inferioritate după duiă eliminări Mura (72) și Rahovean (83). Lovitura de grație a dat-o același Val. Drăgan (90+3) – un alt penalty transformat sec, după un fault asupra lui Vaidasigan, aiudeanul reușind tripla!

• Eliminarea lui Mura, scânteia ce a aprins scandalul!

Eliminarea lui Mura, în minutul 72, când scorul era 4-3 a fost faza ce a rupt echilibrul, îndelung contestată de gazde, care consideră că Mihai Domșa a greșit flagrant, aducând în discuție și faptul că ulterior Vali Drăgan nu a primit al doilea galben pentru simulare. A fost momentul cheie al jocului, unul tensionat și încheiat cu scandal după fluierul de final.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.