sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Amenzi în valoare de 37.000 de lei aplicate de polițiști comercianților care își desfășoară activitatea în zona barajelor de la Tău și Oașa

Amenzi în valoare de 37.000 de lei aplicate de polițiști comercianților care își desfășoară activitatea în zona barajelor de la Tău și Oașa

Publicat în 02.09.2019 la ora 13:49

În zilele de 30 august și 1 septembrie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii de rutieră și de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au verificat comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în zonele barajelor Tău și Oașa, pe marginea Drumului Național 67 C.

Astfel, vineri, 30 august, au fost controlați 16 comercianți (11 persoane fizice și 5 persoane juridice) cu privire la modul în care respectă legislația privind faptele de comerț. În urma controalelor, polițiștii au constatat 16 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

Controalele au continuat duminică, 1 septembrie, când au fost depistați 5 comercianții care desfășurau acte de comerț, cu încălcarea prevederilor legale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 37.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 3.080 lei și suma de 6.051 lei provenită din fapte de comerț ilicit.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.