sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Alimentarea cu apă potabilă ar putea fi întreruptă în Sebeș ca urmare a unei avarii la rețea pe strada Dorobanți

Alimentarea cu apă potabilă ar putea fi întreruptă în Sebeș ca urmare a unei avarii la rețea pe strada Dorobanți

Publicat în 19.02.2017 la ora 13:12

Cetățenii din municipiul Sebeș ar putea rămâne fără apă potabilă în orele următoare din cauza unei defecţiuni survenite pe strada Dorobanţi, la reţeaua de alimentare cu apă.

Încă o defectiune la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Sebeș, produsă pe strada Dorobanți, la intersecția cu strada Griviței a fost sesizată duminică dimineața în jurul orei 10.00. Este posibil să fie sistată furnizarea apei potabile, în următoarele ore, pentru remedierea defecțiunii.

UPDATE: La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie (atunci când a fost consemnată o altă defecţiune majoră pe strada Dorobanţi) şi conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraş.

Facebook 

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.